
Mediterraans lekker: proef dit onweerstaanbare driegangenmenu met olijfolie
Met de drie extra vierge olijfolievarianten van Monini kun je allerlei kanten op. Monini BIOS gebruik je als olijfolie voor al je salades. Fris, licht pittig en 100% biologisch. De krachtige en fruitige Monini GranFruttato is perfect bij stevige gerechten zoals gegrild vlees of bij voorbeeld na het bakken gesprenkeld over pizza met parmaham. Monini Classico is een heel veelzijdige olijfolie; door zijn uitgebalanceerde smaak geschikt voor zowel warm als koud gebruik en dus ook heerlijk in desserts. Ben je klaar voor je eigen olijfolieproeverij? We gaan aan de slag!
Lees verder na de advertentie
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Kerst Tip

Een ontspannen kerst.
Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.
Lees verder na de advertentie
Voorgerecht: Groentesalade met dressing van frisse olijfolie en tomatenpitjes
Met deze overheerlijke salade kom je wel aan jouw dagelijkse portie groeten. We maken een mooi samenspel van tomaatjes, boontjes, broccoli en natuurlijk olijfolie.
Lees verder na de advertentie

Hoofdgerecht: Zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie
Lees verder na de advertentie
Vergeet de bloemkoolpizza, vanaf nu is de zoete-aardappelpizza jouw favoriet. Door de olijfolie worden de smaken nog meer versterkt. Yum!

Dessert: Olijfolie-sinaasappelijs met Campari en klassieke olijfolie
Olijfolie in je nagerecht? Jazeker! Dit dessert is net even anders dan je gewend bent, maar na het proeven van dit heerlijke ijs wil je echt niet meer anders.

Onze tips

Zo ontvang je elke maand Foodies op je deurmat (met korting!)

Lekkere én makkelijke kerstrecepten uit de airfryer

7x de lekkerste nacho ovenschotel recepten

Macaroni ovenschotel: 5x ouderwets lekkere recepten

De lekkerste kerstontbijt recepten voor een feestelijke start

10x vegetarische hoofdgerechten voor kerst

15x borrelhapjes voor kerst

Vegetarisch gourmetten? Deze combinaties moet je proberen

Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.



