Mediterraans lekker: proef dit onweerstaanbare driegangenmenu met olijfolie
Advertentie
Met de drie extra vierge olijfolievarianten van Monini kun je allerlei kanten op. Monini BIOS gebruik je als olijfolie voor al je salades. Fris, licht pittig en 100% biologisch. De krachtige en fruitige Monini GranFruttato is perfect bij stevige gerechten zoals gegrild vlees of bij voorbeeld na het bakken gesprenkeld over pizza met parmaham. Monini Classico is een heel veelzijdige olijfolie; door zijn uitgebalanceerde smaak geschikt voor zowel warm als koud gebruik en dus ook heerlijk in desserts. Ben je klaar voor je eigen olijfolieproeverij? We gaan aan de slag!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Voorgerecht: Groentesalade met dressing van frisse olijfolie en tomatenpitjes
Met deze overheerlijke salade kom je wel aan jouw dagelijkse portie groeten. We maken een mooi samenspel van tomaatjes, boontjes, broccoli en natuurlijk olijfolie.
Hoofdgerecht: Zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie
Vergeet de bloemkoolpizza, vanaf nu is de zoete-aardappelpizza jouw favoriet. Door de olijfolie worden de smaken nog meer versterkt. Yum!
Dessert: Olijfolie-sinaasappelijs met Campari en klassieke olijfolie
Olijfolie in je nagerecht? Jazeker! Dit dessert is net even anders dan je gewend bent, maar na het proeven van dit heerlijke ijs wil je echt niet meer anders.
Onze tips
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
5x recepten voor tompouce
Oranje boven: 9x recepten voor Koningsdag
5x zoete lekkernijen met kwark
Zomerse salade bij de BBQ: recepten en tips
5x recepten voor Hollandse koekjes
5x bakken met rabarber
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.