Met de drie extra vierge olijfolievarianten van Monini kun je allerlei kanten op. Monini BIOS gebruik je als olijfolie voor al je salades. Fris, licht pittig en 100% biologisch. De krachtige en fruitige Monini GranFruttato is perfect bij stevige gerechten zoals gegrild vlees of bij voorbeeld na het bakken gesprenkeld over pizza met parmaham. Monini Classico is een heel veelzijdige olijfolie; door zijn uitgebalanceerde smaak geschikt voor zowel warm als koud gebruik en dus ook heerlijk in desserts. Ben je klaar voor je eigen olijfolieproeverij? We gaan aan de slag!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht: Groentesalade met dressing van frisse olijfolie en tomatenpitjes

Met deze overheerlijke salade kom je wel aan jouw dagelijkse portie groeten. We maken een mooi samenspel van tomaatjes, boontjes, broccoli en natuurlijk olijfolie.

Groentesalade met dressing van frisse olijfolie en tomatenpitjes

Hoofdgerecht: Zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie

Vergeet de bloemkoolpizza, vanaf nu is de zoete-aardappelpizza jouw favoriet. Door de olijfolie worden de smaken nog meer versterkt. Yum!

Zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie

Dessert: Olijfolie-sinaasappelijs met Campari en klassieke olijfolie

Olijfolie in je nagerecht? Jazeker! Dit dessert is net even anders dan je gewend bent, maar na het proeven van dit heerlijke ijs wil je echt niet meer anders.

Olijfolie-sinaasappelijs met Campari en klassieke olijfolie