Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
satesaus

Peanutbutter party: 5x recepten met pindakaas

Advertentie

Time to party, want het is internationale pindakaasdag! Jazeker, je leest het goed: vandaag staat de hele dag in het teken van pindakaas. Maak eens wat anders met je favoriete broodbeleg; want wist je dat je er heel veel lekkers mee kunt maken?

Recepten met pindakaas

Om pindakaasdag te vieren delen wij vijf verrukkelijke recepten met pindakaas! Van smoothie tot satésaus. Welk recept ga jij proberen om pindakaas te eren? Allemaal maken mag natuurlijk ook. Dan is het feest helemaal compleet…

Elke week recepten & tips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Pindakaastaart

Bij een echt feestje hoort natuurlijk een taart. Maak daarom deze gruwelijk lekkere pindakaastaart. Laat je niet afschrikken door de foto, de taart ziet er lastiger uit om te maken dan het daadwerkelijk is. Hier ga je gegarandeerd indruk mee maken!

> naar het recept: pindakaastaart

herfst bakken

No-bake pindakaas-cheesecake

Omdat er vandaag genoeg te vieren valt, delen wij niet één maar twee taart recepten met pindakaas. Want er is geen betere manier om pindakaasdag te vieren. En het beste? Deze cheesecake maak je in een handomdraai en er komt geen oven bij te pas. Voor het mooiste resultaat versier je de bovenkant met wat extra geraspte of geschaafde chocolade.

> naar het recept: no-bake pindakaas-cheesecake

No bake pindakaas-cheesecake

Pindakaaskoekjes

Move over chocolate chip cookies, pindakaaskoekjes zijn zeker net zo lekker! Het zeezout brengt dit koekje mooi in balans, desalniettemin blijft het een echt koekje voor de zoetekauwen.

> naar het recept: pindakaaskoekjes

pindakaaskoekjes

Recepten met pindakaas: bosvruchtensmoothie

Er is geen beter begin van de dag dan met een smoothie. Met deze lekkere pindakaas-bosvruchtensmoothie sla je twee vliegen in een klap. Je hebt in een keer al een portie fruit op en dat in combinatie met je favo broodbeleg.

> naar het recept: bosvruchtensmoothie

recepten met pindakaas smoothie

Zelf satésaus maken

Zelf satésaus maken, klinkt lastiger dan het is. Met je favoriete broodbeleg pindakaas maak je de saus heel gemakkelijk zelf. Ons geheim? De toevoeging van limoensap. Dat maakt de saus lekker fris van smaak!

> naar het recept: zelf satésaus maken

satesaus

Lees nu ook: 5x bakken met pindakaas

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!