Advertentie
Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken voor jou op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights een boek dat je aan het bakken zet: 100 luxe koekjes van eigen deeg van koekjeskoningin Ellouisa (Elisabeth Scholten).
Koektrommel in de aanslag
Op zondag koekjes bakken waar je de hele week van kunt genieten. Koekjeskoningin Ellouisa doet niet anders en deelt haar 100 favoriete koekjesrecepten in dit zoete boek. Verwarm je oven maar vast voor en zet je koektrommel klaar voor bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, cappuccinokoekjes, amandel-jamkoekjes en pecanfudge. En niet alles in één keer opeten hè!
Een koekje met zachte vulling
Hét koekje voor bij de koffie, eh, cappucino
Het makkelijkste ‘koekje’ ooit
Nog niet uitgebakken? Hier vind je jouw exemplaar van 100 luxe koekjes met nog 97 heerlijke koekjesrecepten.
Onze tips
Foodies boekenclub: “Earth’s Own Cuisine”
Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”
Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub
Foodies boekenclub: “Verrot lekker desembrood” van Christian Weij
Foodies boekenclub: “Chin. Ind. Rest. Kookboek”
Dit zijn de beste Aziatische kookboeken
Foodies boekenclub: “Groenvoer” van Tobias Camman
Foodies boekenclub: “The Curry Guy Thai”
Foodies boekenclub: “Kin Thai”
Foodies boekenclub: “Boergondisch”
Foodies boekenclub: “Vega India”
Foodies boekenclub: “Italopop”
Foodies boekenclub: “Everyday Vegan in 30 minuten”
Foodies boekenclub: “The Curry Guy één pan”
Foodies boekenclub: “Met Lynn de keuken in”
Foodies boekenclub: “Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes”
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.