Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Boek uitgelicht: 100 luxe koekjes van Elisabeth Scholten

Boek uitgelicht: 100 luxe koekjes van Elisabeth Scholten

Advertentie

Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken voor jou op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights een boek dat je aan het bakken zet: 100 luxe koekjes van eigen deeg van koekjeskoningin Ellouisa (Elisabeth Scholten).

Koektrommel in de aanslag

Op zondag koekjes bakken waar je de hele week van kunt genieten. Koekjeskoningin Ellouisa doet niet anders en deelt haar 100 favoriete koekjesrecepten in dit zoete boek. Verwarm je oven maar vast voor en zet je koektrommel klaar voor bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, cappuccinokoekjes, amandel-jamkoekjes en pecanfudge. En niet alles in één keer opeten hè!

Een koekje met zachte vulling

amandel-jamkoekjes

Hét koekje voor bij de koffie, eh, cappucino

cappucinokoekjes

Het makkelijkste ‘koekje’ ooit

pecan fudge

Nog niet uitgebakken? Hier vind je jouw exemplaar van 100 luxe koekjes met nog 97 heerlijke koekjesrecepten.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!