Advertentie
Nieuwe oveninspiratie
Dat zoemende geluid dat uit de keuken komt? Dat is je non-stop brandende oven! In november krijgen wij geen genoeg van ovengerechten en dus kwam dit boek met nieuwe oveninspiratie als geroepen. We starten de dag met een fluffy dutch baby met peer en kardemom, lunchen met zoeteaardappelfriet met halloumi en munt en dineren met een eenvoudige casserole van kip en aardappel. Of daar nog een toetje bij past? Wat denk je zelf?
Ajda Mehmet. Vers uit de oven. Uitgeverij Good Cook. 160 pagina’s. Prijs: 20,95 euro.
Zet je oven maar aan…
(klik op de foto of de titel om het recept te bekijken)
Voor een dutch baby met peer en kardemom
Zoete aardappelchips met halloumi en munt
Of een eenvoudige casserole van kip en aardappel
Onze tips
Foodies boekenclub: “ZOETE ZOOI.”
Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie
Sneak peek: exclusieve recepten uit Jamie Olivers nieuwste boek!
Thomas Panterpoes over zijn nieuwe kookboek: “Ik wil mijn recepten voor iedereen toegankelijk maken.”
Foodies boekenclub: “All Day Goodness”
Het nieuwste boek van Jamie Oliver: ‘Simply Jamie’ is uit!
Foodies boekenclub: “Het vega slowcookerboek”
Foodies boekenclub: “IJs & Co 2.0”
Foodies boekenclub: “Planken met een Indische twist”
Rukmini Iyer over Het Groene Kookboek: “Er zijn zoveel tips & trucs die ik wil delen”
Foodies boekenclub: “Het Groene Kookboek” van Rukmini Iyer
De mooiste kookboeken om met Vaderdag cadeau te geven
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Sandwiches”
Dit zijn de beste Italiaanse kookboeken
Foodies boekenclub: “Wokbijbel” van Noni Kooiman
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.