Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
vers uit de oven

Boek uitgelicht: Vers uit de oven

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken voor jou op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights een boek voor de easy-chef: vers uit de oven, vol ovengerechten.

Nieuwe oveninspiratie

Dat zoemende geluid dat uit de keuken komt? Dat is je non-stop brandende oven! In november krijgen wij geen genoeg van ovengerechten en dus kwam dit boek met nieuwe oveninspiratie als geroepen. We starten de dag met een fluffy dutch baby met peer en kardemom, lunchen met zoeteaardappelfriet met halloumi en munt en dineren met een eenvoudige casserole van kip en aardappel. Of daar nog een toetje bij past? Wat denk je zelf?

Ajda Mehmet. Vers uit de oven. Uitgeverij Good Cook. 160 pagina’s. Prijs: 20,95 euro.

Zet je oven maar aan…

(klik op de foto of de titel om het recept te bekijken)

Voor een dutch baby met peer en kardemom

Dutch baby met peer en kardemom

Zoete aardappelchips met halloumi en munt

Zoete-aardappelchips met halloumi en munt

Of een eenvoudige casserole van kip en aardappel

Eenvoudige casserole van kip en aardappel

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!