
Nieuwe oveninspiratie
Lees verder na de advertentie
Dat zoemende geluid dat uit de keuken komt? Dat is je non-stop brandende oven! In november krijgen wij geen genoeg van ovengerechten en dus kwam dit boek met nieuwe oveninspiratie als geroepen. We starten de dag met een fluffy dutch baby met peer en kardemom, lunchen met zoeteaardappelfriet met halloumi en munt en dineren met een eenvoudige casserole van kip en aardappel. Of daar nog een toetje bij past? Wat denk je zelf?
Zet je oven maar aan…
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
(klik op de foto of de titel om het recept te bekijken)
Onze tips

Zo kun je het beste bieten bereiden volgens chef Geneal Harreman

Ben je fan van Ottolenghi? Dan wil je dit kookboek zeker hebben!

Bakken zoals het bedoeld is: dit moet je weten

Cooking Fast & Slow: makkelijk comfort food voor elke dag

Zo lekker heb je plantaardig eten nog nooit geproefd

Australië is al jaren fan van haar recepten – nu is Nederland aan de beurt

De mooiste kookboeken om met Moederdag cadeau te geven

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je écht makkelijk en snel

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.