Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
De Bridgerton Bijbel

Foodies boekenclub: “De Bridgerton Bijbel”

Advertentie

Met De Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen zorgt auteur Emily Timberlake ervoor dat íedereen een geslaagd etentje kan organiseren – of je nou Bridgerton-fan bent of niet.

De Bridgerton Bijbel

Als er één familie is die weet hoe je goeie feestjes geeft, dan zijn het wel de Bridgertons uit de gelijknamige Netflixserie. Van weelderige bals tot elegante picknicks en chique diners, allemaal zijn ze even geslaagd. En wat verbindt al deze bijeenkomsten met elkaar (behalve de jongedames en -heren op zoek naar een echtgenoot)? Juist, het eten.

Want de állerbelangrijkste factor om een feest tot een succes te maken is toch wel het voedsel dat er geserveerd wordt. In “De Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen” vind je alles (maar dan ook echt álles) om elke soort sociale gelegenheid tot in de puntjes voor te bereiden – en hij is echt niet alleen voor Bridgerton-fans.

€ 19,99

Bestel nu “De Bridgerton Bijbel”

Bridgerton Bijbel

Stressvrij organiseren

Natuurlijk kun je met dit boek een fantastisch Bridgerton-themafeest organiseren, maar je kunt er zó veel meer mee. Naast de watertandend lekkere recepten (o.a. crumpets met gezouten honingboter, geschroeide sint-jakobsschelpen met munterwten, petitfours van honingcake en profiteroles met rozepeperroom en champagne-aardbeien) en de foto’s die je zo in het Rijksmuseum zou kunnen hangen, leer je wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een etentje.

Zo vind je tips over de aankleding van de tafel, hoe je een perfecte toren van macarons bouwt zodat hij niet instort, welk eten en drinken je bij welke gelegenheid serveert en hoe je je gedraagt tegenover de koning en de koningin, mocht je ze ooit tegenkomen.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De gerechten in De Bridgerton Bijbel

De gerechten zijn elegant en soms chic, maar nooit ingewikkeld, waardoor je net zoveel plezier zult hebben in ze maken als je gasten zullen hebben in ze opeten. Met deze bijbel in handen neem je jezelf een hoop organiseerstress úit handen en kun je – terwijl je wacht op het derde seizoen van Bridgerton – brunches, picknicks, theekransjes, diners en spelletjesavonden organiseren waar de ton het nog jaren over zal hebben.

Bridgerton

Foto: Liam Daniel

Recepten uit De Bridgerton Bijbel

Trek gekregen? Dat snappen we helemaal. Natuurlijk verzamelden we onze favoriete recepten uit “De Bridgerton Bijbel”.

Mini Pommes Anna

Mini Pommes Anna

Feestelijk én smaakvol, hier maak je gegarandeerd indruk mee!

Naar het recept
Zoete mincemeatsamosa’s

Zoete mincemeatsamosa’s

Dit zoete hapje past perfect bij een kopje verse thee, al zijn ze eigenlijk áltijd lekker…

Naar het recept
Lady D’s amaro sour

Lady D’s amaro sour

Een feestelijke cocktail zonder al teveel moeite, maar met een grandioos resultaat? Dat is dit recept!

Naar het recept
Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!