Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Banoffee cheesecake

5x recepten voor banoffee pie

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze favoriete recepten voor banoffee pie bij elkaar. Ga jij banoffee pie bakken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

Recepten voor banoffee pie

Banaan, karamel, slagroom en koekjes. Dat klinkt toch als de hemel? Van deze ingrediënten samen maak je de typisch Britse desserttaart banoffee pie. En het goede nieuws is: deze taart maak je heel makkelijk zelf! Wij geven je de lekkerste recepten voor banoffee pie, zodat je dit weekend lekker aan de bak kunt.

Wil je iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Klassieke banoffee pie

Een klassiek banoffee pie recept, met een kruimige koekbodem, zoete karamellaag, plakjes banaan en een dot slagroom. De karamel maak je eenvoudig van gecondenseerde melk. Dit kan werkelijk élke thuisbakker maken.

> naar het recept: banoffee pie

Banoffee pie

Banoffee taart

Deze taart ziet er toch fantastisch uit? Wij verzekeren je: zo smaakt ie ook. Of je nu iets te vieren hebt of niet, met deze taart maak je er hoe dan ook een feestje van.

> naar het recept: banoffee taart

recepten voor taart Banoffee-taart

Banoffee cheesecake

Het beste van twee werelden: banoffee pie en cheesecake. Zo lekker, dat wil je gewoon proeven!

> naar het recept: banoffee cheesecake

Banoffee cheesecake

Butterscotch banoffee taart

Alsof het nog niet lekker genoeg was: deze banoffee pie bevat naast banaan, karamel en koekjes ook een rijke chocoladevulling.

> naar het recept: butterscotch banoffee taart

bakken met gember: butterscotch banoffee

Bananenbrood met dulce de leche

Een soort banoffee pie, maar dan anders. Wil je eens variëren? Ga dan voor dit bananenbrood met een romige topping van dulce de leche. Lekker als tussendoortje of bij de high tea.

> naar het recept: bananenbrood met dulce de leche

Bananenbrood met dulce de leche

Lees ook: 5x bakken met banaan

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!