Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Kookboek uitgelicht: Het AYNI Chickslovefood kookboek

Kookboek uitgelicht: Het AYNI Chickslovefood kookboek

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights een boek met makkelijke recepten: Het all you need is Chickslovefood-kookboek.

Hummusbowl

Dit is comfortfood in een kom. De zachte aubergine samen met de knapperige falafel en de zelfgemaakte pitachips. Perfect voor een druilerige doordeweekse dag en nog gezond ook!

Turks brood

Of je er nu een lekkere sandwich van maakt of het ergens bij eet: van luchtig Turks brood wordt iedereen blij. Leuk om hem een keertje zelf te maken. Helemaal niet moeilijk!

turks brood - chickslovefood

Yoghurtcake met blauwe bessen

Voor deze cake kom je zelf op de meest donkere dagen je bed uit. Ja, je leest het goed: met deze cake kun je gewoon ontbijten! Lekker met wat pindakaas erop of roomboter.

ontbijtcake - chickslovefood

Meer lekkere en makkelijke gerechten uit het AYNI Chickslovefood-kookboek? Bestel ‘m hier:

Het AYNI Chickslovefood kookboek

€ 24,99
cover chickslovefood
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!