
Alle favoriete kookboeken van foodies op een rij: dat is onze nieuwe foodies boekenkast. In een oogopslag kun je de boeken bekijken die we per editie bespreken én ze met maar één druk op de knop bestellen. Geven we je een preview van een boek dat nog niet is verschenen? Dan kun je hem wel alvast bestellen in onze boekenkast en ontvang je hem rond verschijning.
Lees verder na de advertentie
Tijd om de boekenkast te vullen! De eerste boeken hebben inmiddels hun plekje gevonden. Het zijn onze favoriete kookboeken uit ons maartnummer met als thema Azië. Staat er iets bij waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Klik op de foto om naar onze boekenkast te gaan!
Azië van Meera Sodha
Laat je inspireren door de Aziatische keuken: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten. Meera Sodha laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi of friet van kikkererwtenmeel.
Kerst Tip

Een ontspannen kerst.
Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.
Lees verder na de advertentie

Alvast proefkoken uit dit boek? Probeer deze pad thai.
Jackfruit van Jessica Lek
Lees verder na de advertentie
Jackfruit is dé vleesvervanger van het moment. Het bekendste gerecht is pulled jackfruit, maar wat kun je nog meer met deze vrucht maken? Dit kookboek geeft je 30 verrassende én toegankelijke recepten, van borrelsnack tot lunch en diner. Vul bao buns met in hoisin gewokt jackfruit of probeer jackfruit gyros met zelfgemaakte tzatziki.

An An Vietnamees
Lees verder na de advertentie
Schuif aan bij Mai Nguyen en laat je betoveren door haar recepten in dit Vietnamese kookboek. Haar gerechten zijn onweerstaanbaar, gezond en geschikt voor iedere thuiskok. Probeer de sensationele snacks en maaltijden zoals gesauteerde, gekaramelliseerde garnalen of het gestoofde buikspek in kokoswater en waan je even in Vietnam!

Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.



