
Alle favoriete kookboeken van foodies op een rij: dat is onze nieuwe foodies boekenkast. In een oogopslag kun je de boeken bekijken die we per editie bespreken én ze met maar één druk op de knop bestellen. Geven we je een preview van een boek dat nog niet is verschenen? Dan kun je hem wel alvast bestellen in onze boekenkast en ontvang je hem rond verschijning.
Tijd om de boekenkast te vullen! De eerste boeken hebben inmiddels hun plekje gevonden. Het zijn onze favoriete kookboeken uit ons maartnummer met als thema Azië. Staat er iets bij waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Klik op de foto om naar onze boekenkast te gaan!
Azië van Meera Sodha
Laat je inspireren door de Aziatische keuken: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten. Meera Sodha laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi of friet van kikkererwtenmeel.
Alvast proefkoken uit dit boek? Probeer deze pad thai.
Jackfruit van Jessica Lek
Jackfruit is dé vleesvervanger van het moment. Het bekendste gerecht is pulled jackfruit, maar wat kun je nog meer met deze vrucht maken? Dit kookboek geeft je 30 verrassende én toegankelijke recepten, van borrelsnack tot lunch en diner. Vul bao buns met in hoisin gewokt jackfruit of probeer jackfruit gyros met zelfgemaakte tzatziki.
An An Vietnamees
Schuif aan bij Mai Nguyen en laat je betoveren door haar recepten in dit Vietnamese kookboek. Haar gerechten zijn onweerstaanbaar, gezond en geschikt voor iedere thuiskok. Probeer de sensationele snacks en maaltijden zoals gesauteerde, gekaramelliseerde garnalen of het gestoofde buikspek in kokoswater en waan je even in Vietnam!
Lees verder na de advertentie
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je écht makkelijk en snel

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!

Zo combineer je eten met het juiste bier

Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar

Bakken in de airfryer: zo doe je dat!

Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.