Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor NIEUW: de foodies boekenkast

NIEUW: de foodies boekenkast

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Iedere maand licht redacteur Yvonne in foodies de nieuwste kookboeken uit. Wil jij deze boeken ook in huis hebben? Bestel ze in onze foodies boekenkast!

Alle favoriete kookboeken van foodies op een rij: dat is onze nieuwe foodies boekenkast. In een oogopslag kun je de boeken bekijken die we per editie bespreken én ze met maar één druk op de knop bestellen. Geven we je een preview van een boek dat nog niet is verschenen? Dan kun je hem wel alvast bestellen in onze boekenkast en ontvang je hem rond verschijning.

Tijd om de boekenkast te vullen! De eerste boeken hebben inmiddels hun plekje gevonden. Het zijn onze favoriete kookboeken uit ons maartnummer met als thema Azië. Staat er iets bij waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Klik op de foto om naar onze boekenkast te gaan!

Azië van Meera Sodha

Laat je inspireren door de Aziatische keuken: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten. Meera Sodha laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi of friet van kikkererwtenmeel.

Alvast proefkoken uit dit boek? Probeer deze pad thai.

Jackfruit van Jessica Lek

Jackfruit is dé vleesvervanger van het moment. Het bekendste gerecht is pulled jackfruit, maar wat kun je nog meer met deze vrucht maken? Dit kookboek geeft je 30 verrassende én toegankelijke recepten, van borrelsnack tot lunch en diner. Vul bao buns met in hoisin gewokt jackfruit of probeer jackfruit gyros met zelfgemaakte tzatziki.

An An Vietnamees

Schuif aan bij Mai Nguyen en laat je betoveren door haar recepten in dit Vietnamese kookboek. Haar gerechten zijn onweerstaanbaar, gezond en geschikt voor iedere thuiskok. Probeer de sensationele snacks en maaltijden zoals gesauteerde, gekaramelliseerde garnalen of het gestoofde buikspek in kokoswater en waan je even in Vietnam!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!