Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
The Lemon Kitchen Sicilië

Pre-order nu The Lemon Kitchen Sicilië van Jadis Schreuder

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Op 7 april 2022 verschijnt het nieuwe boek van Jadis Schreuder: "The Lemon Kitchen Sicilië". Kan je niet wachten tot dit prachtige boek boordevol heerlijke recepten in de schappen ligt? Bestel het boek nu en ontvang 'm als eerste!

The Lemon Kitchen Sicilië

Jadis Schreuder is na haar eerste boek terug met nieuwe en natuurlijk heerlijke gerechten. Dit keer reis je met The Lemon Kitchen naar Sicilië; hét citroeneiland! Zoals je van haar gewend bent staat het boek vol met smakelijke recepten. Daarnaast vind je de prachtigste foto’s en mooiste verhalen over Sicilië. Kun je ook niet wachten tot het boek in de schappen ligt? Pre-order “The Lemon Kitchen Sicilië” nu in onze boekenshop en ontvang ‘m als eerste op de deurmat!

The Lemon Kitchen Sicilië

€ 22,50
Cover The Lemon Kitchen Sicilië

Veelzijdige keuken

The Lemon Kitchen Sicilië” laat je proeven van de veelzijdigste keuken van Italië. Met 65 heerlijke, en ook mediterrane recepten brengt Jadis Schreuder de Siciliaanse keuken bij jou in huis. Jadis reisde het eiland rond op zoek naar authentieke recepten. Daarnaast zocht ze ook naar eerlijke en pure producten. Ontdek traditionele en nieuwe methodes voor verspillingsvrij koken waarmee je ook de verrassendste gerechten maakt. Dit boek is een persoonlijk reisverslag van Jadis, uiteraard boordevol smaakvolle recepten uit deze unieke Italiaanse regio.

The Lemon Kitchen Sicilië

De citroenen uit Sicilië

Jadis: “Ik was helemaal in mijn element in Sicilië! De kleuren van de natuur zijn daar zo intens. Als ik ergens blij van word dan is het de natuur die vol in bloei is, met zon en een strakke blauwe lucht. De citroenbomen deden mij denken aan The Tree of Life. De bomen straalden puur geluk en zonnige levenskracht uit. De citroenbloemetjes vond ik prachtig, deze groeien standaard naast de citroenbomen. Hoe bijzonder is het dat de steel van deze bloemetjes naar citroen smaakt!? Ik zou willen dat we deze ook in Nederland hadden, dan had ik ze zeker in mijn recepten verwerkt!”

Vervolg op The Lemon Kitchen kookboek

Dit boek is het vervolg op het succesvolle “The Lemon Kitchen kookboekDe hoofdrol is wederom weggelegd voor de biologische citroen – hét wonderingrediënt voor in de keuken. Maak het verfrissende citrusjam-trio of een crunchy pasta met courgette en broodkruim. En wat dacht je bijvoorbeeld van feestelijke antipasti en de klassieker melanzane di parmigiano? Jadis’ recepten zijn duurzaam, eenvoudig en bovenal rijk van smaak. Kortom, food for the soul! 

The Lemon Kitchen Sicilië als eerste in huis?

Bestel dit heerlijke boek via onze boekenshop en ontvang ‘m als eerste in huis! Het boek komt uit op 7 april 2022. Grijp niet mis en bestel ‘m nu alvast, zo weet je zeker dat je direct aan de slag kunt met de heerlijke recepten van Jadis.

Bestel het boek in onze boekenshop

Pre-order Boek The Lemon Kitchen

Goed nieuws, we mogen alvast een heerlijk recept met jullie delen:

Pistache-ijs

Jadis: “Dit is het allerlekkerste ijs ever. Het is zoet, romig, fris en heeft een lichtzoute nasmaak. Ik heb een tip gekregen van de ‘pistache-expert’ van Taormina: maak altijd gebruik van volle biologische melkproducten en van een pure pistachepasta als je pistache-ijs wilt maken! Heel typisch Siciliaans is het om in de zomertijd een ‘broodje ijs’ te eten, dat zijn briochebollen met pistache-ijs. Als je in Sicilië op het strand bent geweest, heb je vast ooit een ijscokarretje gezien. Daar verkopen ze deze broodjes ijs. Ook dit pistache-ijs kun je in een briochebol doen.”

Pistache-ijs

> naar het recept voor pistache-ijs

Lees ook:

Wil je iedere week de lekkerste Italiaanse recepten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!