
Hoe bak je vis op de huid? Het kiezen van de juiste visfilet is key. Ga voor dikke filets van ca. 160 g. Bestrooi de huidkant met zout en peper. Verhit een laagje olie in een koekenpan met dikke bodem op middelhoog vuur.
Lees verder na de advertentie
Leg de visfilet met de huidkant naar beneden in de olie en druk hem even aan met de hand. Bak de filet ca. 5 minuten in de olie totdat de huid knapperig is geworden. Voeg een klontje roomboter toe en draai de filet om. Bak de vis nog ca. 1 minuut, serveer en geniet!
Even oefenen? Probeer deze recepten eens!
1. Gebakken zeebaars met vijgen en gekonfijte ui
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
2. Gebakken zeebaars met chimichurri en zwarte tortillas
Onze tips

Avocado te hard? Zo maak je hem snel rijp

Lasagne opnieuw opwarmen: zo doe je dat

Van airfryer naar oven: tips en trucs

Soep bewaren in de koelkast of vriezer? Zo lang blijft het goed

Avocado snijden zonder snijwonden? Dit is de truc

Eieren koken in de airfryer: zo doe je dat

Chocolade tempereren: zo doe je dit stap voor stap

Kan aluminiumfolie veilig in de oven? Zo doe je dat

Dit zijn de lekkerste lokale seizoensgroenten in februari

Moet je een airfryer voorverwarmen: dit is de beste manier

Mals stoofvlees maken: de lekkerste recepten en tips

Dumplings maken: dat doe je zo

Aluminiumfolie in de airfryer: kan dit?

Met deze recepten maak je restjes jam makkelijk op!

Keukenhack: zo kun je hard ijs makkelijk scheppen

Aangekoekte airfryer schoonmaken: zo doe je dat
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.