Advertentie
Hoe bak je vis op de huid? Het kiezen van de juiste visfilet is key. Ga voor dikke filets van ca. 160 g. Bestrooi de huidkant met zout en peper. Verhit een laagje olie in een koekenpan met dikke bodem op middelhoog vuur.
Leg de visfilet met de huidkant naar beneden in de olie en druk hem even aan met de hand. Bak de filet ca. 5 minuten in de olie totdat de huid knapperig is geworden. Voeg een klontje roomboter toe en draai de filet om. Bak de vis nog ca. 1 minuut, serveer en geniet!
Even oefenen? Probeer deze recepten eens!
1. Gebakken zeebaars met vijgen en gekonfijte ui
2. Gebakken zeebaars met chimichurri en zwarte tortillas
Onze tips
Spruitjes koken en bereiden: zo doe je dat
Zelf maken: guacamole dip
Column van Raghenie: de Hindostaanse eetcultuur
Gnocchi koken: zo doe je dat
Zalm op de huid bakken: zo doe je dat
Mals stoofvlees maken: de lekkerste recepten en tips
7x verschillende soorten paddenstoelen om mee te koken
Zelf appelmoes maken: zo doe je dat op de ouderwetse manier
Overgebleven beurse appels? Deze heerlijke recepten maak je ermee!
Column van Raghenie: eten met pit
Appelflappen maken: zo doe je dat!
Broccoli bereiden: zo doe je dat
Stamppot maken: zo maak je hem nóg lekkerder
Zo kun je aardappels koken en bereiden
Het verschil tussen gewone aardappel en zoete aardappel: wat is gezonder?
Pompoensoorten: dit zijn de verschillen
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.