Bestel het Italiënummer van Koken en genieten

Het Italiënummer van Koken en genieten

In het Italiënummer van Koken en genieten zetten we pasta op een podium. We maken klassiekers als pasta ragù en cantuccini-tiramisu en toveren frisse pastagerechten binnen 30 minuten op tafel. Ook gaan we aan de slag met ricotta en koffie – in zowel zoete áls hartige gerechten. Het klapstuk komt deze maand uit het Italiaanse kookboek De Zilveren Lepel – Het Bakboek. Daar ben je voorlopig wel even zoet mee!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Boordevol recepten

In het Italiënummer vind je maar liefst 47 recepten. Ze staan stuk voor stuk ook nog eens binnen no time op tafel. Al duurt het nog even voor de zomer begint, met dit magazine waan je jezelf even helemaal in Italië. Van Italiaanse tomaten tot aan pittige Gorgonzola, er komen genoeg heerlijke ingrediënten aan bod waarmee jij je kunt uitleven in de keuken.

Bestel op tijd

Je bestelt het Italiënummer nu tot en met 5 februari 2023 mét gratis verzending. Je hebt dus nog maar een paar dagen de tijd. Het nummer wordt rond 17 februari 2023 bij je thuisbezorgd.

Bestel snel het Italiënummer hier

Italiënummer van Koken en genieten

Meer Italië? Lees ook: