Advertentie
Bestel het Italiënummer van Koken en genieten
Het Italiënummer van Koken en genieten
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Boordevol recepten
In het Italiënummer vind je maar liefst 47 recepten. Ze staan stuk voor stuk ook nog eens binnen no time op tafel. Al duurt het nog even voor de zomer begint, met dit magazine waan je jezelf even helemaal in Italië. Van Italiaanse tomaten tot aan pittige Gorgonzola, er komen genoeg heerlijke ingrediënten aan bod waarmee jij je kunt uitleven in de keuken.
Bestel op tijd
Je bestelt het Italiënummer nu tot en met 5 februari 2023 mét gratis verzending. Je hebt dus nog maar een paar dagen de tijd. Het nummer wordt rond 17 februari 2023 bij je thuisbezorgd.
Bestel snel het Italiënummer hier
Meer Italië? Lees ook:
Onze tips
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.