
Bestel het Italiënummer van Koken en genieten
Lees verder na de advertentie
Het Italiënummer van Koken en genieten
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Boordevol recepten
In het Italiënummer vind je maar liefst 47 recepten. Ze staan stuk voor stuk ook nog eens binnen no time op tafel. Al duurt het nog even voor de zomer begint, met dit magazine waan je jezelf even helemaal in Italië. Van Italiaanse tomaten tot aan pittige Gorgonzola, er komen genoeg heerlijke ingrediënten aan bod waarmee jij je kunt uitleven in de keuken.
Bestel op tijd
Je bestelt het Italiënummer nu tot en met 5 februari 2023 mét gratis verzending. Je hebt dus nog maar een paar dagen de tijd. Het nummer wordt rond 17 februari 2023 bij je thuisbezorgd.
Bestel snel het Italiënummer hier
Meer Italië? Lees ook:
Onze tips

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven

Dit is waarom iedereen massaal flatbread in huis haalt

5x Japanse ingrediënten die je moet proberen
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.