Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Brenda Kookt magazine

Vier de feestdagen met het nieuwste Brenda Kookt magazine

Advertentie

De feestdagen zijn de lekkerste tijd van het jaar, dus in de nieuwste editie van het Brenda Kookt-magazine gaan we aan de slag met feestelijke recepten! Van voorgerechten tot hoofdgerechten voor kerst én de heerlijkste zoete lekkernijen voor Sinterklaas. Ook recepten voor oud en nieuw en winterse gerechten voor doordeweeks vind je terug in het magazine, zodat het de hele winter feest is. 

Brenda Kookt: Vier de feestdagen

€ 9,99
Brenda Kookt magazine

In de nieuwste editie van het Brenda Kookt-magazine draait alles om de lekkerste tijd van het jaar: de feestdagen! Van Sinterklaas recepten tot complete kerstmenu’s en van hapjes voor oud en nieuw tot winters avondeten, deze december wordt de lekkerste ooit! 

Feestmaal 

Het hoogtepunt van je kerstdiner is natuurlijk het hoofdgerecht. Kiezen welk hoofdgerecht je je gasten wil voorschotelen wordt nog moeilijk, want er is volop keuze. Of je nou gaat voor vlees, vis of vega, met drie hoofdstukken aan feestelijke hoofdgerechten zit er in ieder geval voor iedereen iets lekkers bij! 

Sinterklaas 

Pakjesavond is misschien wel de gezelligste avond van het jaar en daar hoort natuurlijk een feestelijk recept bij. Ga jij als eerste voor de kruidnotentiramisu, het sinterklaassaucijzenbroodje of de banketlettercake? Met deze Sinterklaasrecepten wordt het in ieder geval een heerlijk avondje. 

Kerstig borrelen 

Met kerst kun je een traditioneel driegangenmenu op tafel zetten, maar je kunt ook gaan voor allerlei feestelijke borrelhapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van crostini met brie en cranberry, een trio van blini of een complete borrelplank met carpaccio, vitello tonnato én gerookte zalm? 

Onze favoriete recepten 

Benieuwd naar al deze heerlijke recepten? We mogen je alvast een voorproefje geven:

Champagnetiramisu met rode vruchten

Champagnetiramisu met rode vruchten

Of je nou heel veel mensen over de vloer hebt deze oud en nieuw of je het lekker rustig houdt, het nieuwe jaar mag in ieder geval gevierd worden met lekker eten. Dus proost niet alleen met bubbels maar verwerk ze ook in deze heerlijke champagnetiramisu!

Naar het recept
Carpacciotorentjes

Carpacciotorentjes

Met een feestelijk voorgerecht open je de maaltijd. Met deze carpacciotorentjes maak je gegarandeerd indruk op je gasten!

Naar het recept
Bloemkoolsoep met krokant baconkruim

Bloemkoolsoep met krokant baconkruim

Maak een eenvoudige bloemkoolsoep feestelijk met een smaakvolle topping. Wat denk je van dit recept met baconkruim?

Naar het recept

Meer feestelijke recepten?

Lijken deze recepten jou ook zo lekker? In de nieuwste uitgave van het Brenda Kookt magazine vind je nog veel meer lekkers. Met deze special in handen ben je nog lang niet uitgekookt! 

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!