
Ontdek de chef in jezelf: download nu jouw gratis miniboekje
Het afgelopen jaar hebben we samen met ATAG iedere maand een inspirerend thema uitgelicht om je te helpen de chef in jezelf te ontdekken. Van het bereiden van de perfecte picanha tot het maken van luchtige soufflés en sappige coq au vin – we hebben alles voor je gebundeld in één handig e-book!
Lees verder na de advertentie
Wat kun je verwachten?
Dit e-book staat bomvol tips, recepten en inspiratie. Of je nu wilt leren hoe je de perfecte burgerbuns bakt, een klassieke caesar salade maakt, of indruk wilt maken door te koken voor een grote groep, dit e-book is jouw ultieme gids in de keuken. Alle favoriete onderwerpen van het afgelopen jaar zijn erin verzameld. Daarnaast benadrukken we het belang van de juiste apparatuur in de keuken. Met de innovatieve apparaten van ATAG maak je het jezelf een stuk makkelijker en bereik je keer op keer professionele resultaten.
Download nu gratis
Wil jij ook ontdekken hoe je de chef in jezelf naar boven haalt? Download het e-book en laat je inspireren!
Download jouw gratis e-book hier:
Ga aan de slag met de beste kooktips en maak van elke maaltijd een succes. Veel kookplezier!



Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
Onze tips

Ontdek de wereld van het wokken met chefs Tim & Willem

De perfecte calamari: die maak je zo!

Smaakvolle samenwerking: chefs Tim & Willem samen in de keuken

De allersappigste kip: coq au vin

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.



