
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Starbucks introduceert nieuwe smaak in je koffie
Het zal je niet ontgaan zijn: de Dubai-trend. Zo bestaan er inmiddels Dubai-oliebollen, maar ook allerlei andere recepten met pistache. Starbucks introduceert deze nieuwe smaak in hun koffies en zoete lekkernijen, en speelt daarmee in op deze grote hype. Vanaf nu kun jij je latte macchiato en chocomel halen met een vleugje witte chocolade-pistachesiroop in de melk en schuimlaag. Daar kun je extra van genieten in combinatie met een pistache donut of een Creamy Pistachio Loaf Cake. Voor welke variant ga jij deze winter?

De ultieme dorstlesser voor een alcoholvrije maand
Doe je mee met Dry January? Dan heeft KULT Kefir een heerlijk drankje die je helpt om de alcoholvrije maand door te komen. KULT is gemaakt van waterkefir en een op natuurlijke wijze gefermenteerde drank die een gezonde, verfrissende smaakbeleving biedt, zonder kunstmatige toevoegingen. KULT Kefir is verkrijgbaar in de smaken passievrucht, Yuzu en gember en te koop bij verschillende supermarkten.

A January Truffel Treat
Op zoek naar een culinair uitje in januari? Dan zit je goed bij restaurant TOZI! Van 8 t/m 30 januari presenteert TOZI Vondelpark een speciaal truffelmenu voor €39 per persoon. Laat je verwennen door de luxe en intense smaken van zwarte truffel in een zorgvuldig samengesteld menu. Zo kun je onder meer genieten van kippenleverpaté met zwarte truffel en TOZI’s iconische zwarte truffelrisotto.

15 finalisten strijden om de beste appeltaart van Nederland
Afgelopen maanden konden thuisbakkers door heel Nederland zich opgeven voor de landelijke KANZI® Appeltaartenwedstrijd 2025. Tijdens de voorrondes op het terrein van de appeltelers, beoordeelde de vakjury de appeltaarten op smaak, originaliteit en presentatie. De deelnemers maakten elk een appeltaart op hun eigen manier, variërend van familierecepten tot traditionele recepten met een persoonlijke twist, waarbij verrassende smaakcombinaties naar voren kwamen. Op vrijdag 21 februari strijden de finalisten in Utrecht om de titel ‘De Beste KANZI® Appeltaart van 2025.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Vergeet chips en kaas: dit is de beste borrelbox van het moment

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



