
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles watĀ hip, hot & happeningĀ is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Starbucks introduceert nieuwe smaak in je koffie
Het zal je niet ontgaan zijn: de Dubai-trend. Zo bestaan er inmiddels Dubai-oliebollen, maar ook allerlei andere recepten met pistache. Starbucks introduceert deze nieuwe smaak in hun koffies en zoete lekkernijen, en speelt daarmee in op deze grote hype. Vanaf nu kun jij je latte macchiato en chocomel halen met een vleugje witte chocolade-pistachesiroop in de melk en schuimlaag. Daar kun je extra van genieten in combinatie met een pistache donut of een Creamy Pistachio Loaf Cake. Voor welke variant ga jij deze winter?

De ultieme dorstlesser voor een alcoholvrije maand
Doe je mee met Dry January? Dan heeft KULT Kefir een heerlijk drankje die je helpt om de alcoholvrije maand door te komen. KULT is gemaakt van waterkefir en een op natuurlijke wijze gefermenteerde drank die een gezonde, verfrissende smaakbeleving biedt, zonder kunstmatige toevoegingen. KULT Kefir is verkrijgbaar in de smaken passievrucht, Yuzu en gember en te koop bij verschillende supermarkten.

A January Truffel Treat
Op zoek naar een culinair uitje in januari? Dan zit je goed bij restaurant TOZI! Van 8 t/m 30 januari presenteert TOZI Vondelpark een speciaal truffelmenu voor ā¬39 per persoon. Laat je verwennen door de luxe en intense smaken van zwarte truffel in een zorgvuldig samengesteld menu. Zo kun je onder meer genieten van kippenleverpatĆ© met zwarte truffel en TOZI’s iconische zwarte truffelrisotto.

15 finalisten strijden om de beste appeltaart van Nederland
Afgelopen maanden konden thuisbakkers door heel Nederland zich opgeven voor de landelijke KANZIĀ® Appeltaartenwedstrijd 2025. Tijdens de voorrondes op het terrein van de appeltelers, beoordeelde de vakjury de appeltaarten op smaak, originaliteit en presentatie. De deelnemers maakten elk een appeltaart op hun eigen manier, variĆ«rend van familierecepten tot traditionele recepten met een persoonlijke twist, waarbij verrassende smaakcombinaties naar voren kwamen. Op vrijdag 21 februari strijden de finalisten in Utrecht om de titel āDe Beste KANZIĀ® Appeltaart van 2025.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips

Bestel nu Foodies Italiƫ mƩt gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.