Advertentie
Nieuwe oveninspiratie
Dat zoemende geluid dat uit de keuken komt? Dat is je non-stop brandende oven! In november krijgen wij geen genoeg van ovengerechten en dus kwam dit boek met nieuwe oveninspiratie als geroepen. We starten de dag met een fluffy dutch baby met peer en kardemom, lunchen met zoeteaardappelfriet met halloumi en munt en dineren met een eenvoudige casserole van kip en aardappel. Of daar nog een toetje bij past? Wat denk je zelf?
Ajda Mehmet. Vers uit de oven. Uitgeverij Good Cook. 160 pagina’s. Prijs: 20,95 euro.
Zet je oven maar aan…
(klik op de foto of de titel om het recept te bekijken)
Voor een dutch baby met peer en kardemom
Zoete aardappelchips met halloumi en munt
Of een eenvoudige casserole van kip en aardappel
Onze tips
Foodies boekenclub: “Groentefeest” van Sidney Schutte
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Foodies boekenclub: “Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok”
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Earth’s Own Cuisine”
Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”
Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub
Foodies boekenclub: “Verrot lekker desembrood” van Christian Weij
Foodies boekenclub: “Chin. Ind. Rest. Kookboek”
Dit zijn de beste Aziatische kookboeken
Foodies boekenclub: “Groenvoer” van Tobias Camman
Foodies boekenclub: “The Curry Guy Thai”
Foodies boekenclub: “Kin Thai”
Foodies boekenclub: “Boergondisch”
Foodies boekenclub: “Vega India”
Foodies boekenclub: “Italopop”
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.