1. Croque-monsieur met geitenkaas en pittige auberginechutney

Zin in een next level lunch? We staken de Franse klassieker in een Indiaas jasje met pittige auberginechutney.

Croque-monsieur met geitenkaas

2. Tikka Masala-bloemkoolsoep met gemarineerde peulen en gerookte makreel

Deze currysoep eten we in de winter het liefst iedere dag. Hier warm je echt van op!

Tikka Masala-bloemkoolsoep

3. Gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad

Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

gepofte aubergine