Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
weekmenu gepofte aubergine

3x heerlijke Indiase recepten die je meteen wilt maken

In samenwerking met Patak’s
Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Een stukje cultureel erfgoed doorgeven en bovendien zoveel mogelijk mensen laten weten hoe lekker Indiaas eten is; dat was het doel van de familie Pathak toen zij in 1956 begonnen met hun bedrijf vanuit huis. Inmiddels zet je met de Patak's specerijenpasta, sauzen en chutneys de smaak van India in een handomdraai op tafel. Probeer deze heerlijke Indiase recepten maar eens en laat je overtuigen.

1. Croque-monsieur met geitenkaas en pittige auberginechutney

Zin in een next level lunch? We staken de Franse klassieker in een Indiaas jasje met pittige auberginechutney.

Croque-monsieur met geitenkaas

2. Tikka Masala-bloemkoolsoep met gemarineerde peulen en gerookte makreel

Deze currysoep eten we in de winter het liefst iedere dag. Hier warm je echt van op!

Tikka Masala-bloemkoolsoep

3. Gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad

Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

gepofte aubergine

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!