Advertentie
Een stukje cultureel erfgoed doorgeven en bovendien zoveel mogelijk mensen laten weten hoe lekker Indiaas eten is; dat was het doel van de familie Pathak toen zij in 1956 begonnen met hun bedrijf vanuit huis. Inmiddels zet je met de Patak's specerijenpasta, sauzen en chutneys de smaak van India in een handomdraai op tafel. Probeer deze heerlijke Indiase recepten maar eens en laat je overtuigen.
1. Croque-monsieur met geitenkaas en pittige auberginechutney
Zin in een next level lunch? We staken de Franse klassieker in een Indiaas jasje met pittige auberginechutney.
2. Tikka Masala-bloemkoolsoep met gemarineerde peulen en gerookte makreel
Deze currysoep eten we in de winter het liefst iedere dag. Hier warm je echt van op!
3. Gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad
Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.
Onze tips
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
5x recepten voor tompouce
Oranje boven: 9x recepten voor Koningsdag
5x zoete lekkernijen met kwark
Zomerse salade bij de BBQ: recepten en tips
5x recepten voor Hollandse koekjes
5x bakken met rabarber
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
Roxanne