
1. Croque-monsieur met geitenkaas en pittige auberginechutney
Lees verder na de advertentie
Zin in een next level lunch? We staken de Franse klassieker in een Indiaas jasje met pittige auberginechutney.
2. Tikka Masala-bloemkoolsoep met gemarineerde peulen en gerookte makreel
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Deze currysoep eten we in de winter het liefst iedere dag. Hier warm je echt van op!
3. Gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad
Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Zonnige smaken: Mexicaans eten voor elke dag

Makkelijke maaltijdsalades: 15x de lekkerste recepten

Zo kun je zelf het perfecte naan brood maken

11x verkoelende zomerse drankjes

Deze makkelijke mocktails maak je in een paar minuten

9x rabarber recepten: van taart tot compote

Wraps met kip: 9x heerlijke recepten

Deze moederdagcadeaus zijn zó lekker dat je ze bijna zelf wilt houden
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.