
1. Croque-monsieur met geitenkaas en pittige auberginechutney
Lees verder na de advertentie
Zin in een next level lunch? We staken de Franse klassieker in een Indiaas jasje met pittige auberginechutney.
2. Tikka Masala-bloemkoolsoep met gemarineerde peulen en gerookte makreel
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Deze currysoep eten we in de winter het liefst iedere dag. Hier warm je echt van op!
3. Gepofte aubergine met rodelinzencurry, feta en geroosterd venkelzaad
Van deze gepofte aubergine met rodelinzencurry krijgen we nooit genoeg. Serveer dit heerlijke vegetarische gerecht met pappadums om het helemaal af te maken.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten

Turkse gerechten: de rijke smaken van Turks eten

Duits eten: deze Duitse gerechten wil je proberen
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.