Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor 3x snelle superpizza’s van Tante Fanny

3x snelle superpizza’s van Tante Fanny

In samenwerking met Tante Fanny

Advertentie

Ben jij ook zo gek op pizza? Je kunt ons ervoor wakker maken! Zelf het deeg maken kost alleen veel tijd, maar daar is een oplossing voor. Wil jij een snelle en makkelijke pizza maken? Met kant-en-klaar deeg en verrassende toppings tover je bliksemsnel deze rustieke superpizza's op tafel! Ga jij voor een snelle pizza met tuinbonen en pancetta of voor een snelle pittige pizza met garnalen en cheddar? Wij kunnen niet kiezen!

1. Snelle pizza met tuinbonen en pancetta

2. Snelle pizza met paprika, roomkaas en gerookte amandelen

pizza paprika roomkaas gerookte amandelen

3. Snelle pittige pizza met garnalen en cheddar

pizza garnalen cheddar

Tante Fanny

Wat wil je het liefst? Volkoren of spelt, rond of vierkant, met of zonder saus? Met het verse pizzadeeg van Tante Fanny kan het allemaal. Het hoeft niet te ontdooien of te rijzen, dus het staat supersnel op tafel. Gemaakt met extra vergine olijfolie, en de bodems zijn geschikt voor vegetariërs en vegans. Eet smakelijk!

Onze tips

Profielfoto van

Willem van Santen

Chef & fotograaf

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!