
Ben jij ook zo gek op pizza? Je kunt ons ervoor wakker maken! Zelf het deeg maken kost alleen veel tijd, maar daar is een oplossing voor. Wil jij een snelle en makkelijke pizza maken? Met kant-en-klaar deeg en verrassende toppings tover je bliksemsnel deze rustieke superpizza's op tafel! Ga jij voor een snelle pizza met tuinbonen en pancetta of voor een snelle pittige pizza met garnalen en cheddar? Wij kunnen niet kiezen!
1. Snelle pizza met tuinbonen en pancetta
Lees verder na de advertentie
2. Snelle pizza met paprika, roomkaas en gerookte amandelen
3. Snelle pittige pizza met garnalen en cheddar
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Tante Fanny
Wat wil je het liefst? Volkoren of spelt, rond of vierkant, met of zonder saus? Met het verse pizzadeeg van Tante Fanny kan het allemaal. Het hoeft niet te ontdooien of te rijzen, dus het staat supersnel op tafel. Gemaakt met extra vergine olijfolie, en de bodems zijn geschikt voor vegetariërs en vegans. Eet smakelijk!
Onze tips

Iedereen vraagt om het recept: deze verjaardagshapjes zijn altijd een succes

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste tips

Annes Toetjeshoek

Foodies’ aardappelarchief: recepten van dé chef die alles weet van aardappels

Deze courgette recepten wil je deze zomer proberen!

5 courgettesoep recepten + toppings waar je mee uitpakt

Lunchtijd! Zo kun je zelf quesadilla’s maken

Spiesjes van de BBQ: vlees, vis en vega
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.