
Ben jij ook zo gek op pizza? Je kunt ons ervoor wakker maken! Zelf het deeg maken kost alleen veel tijd, maar daar is een oplossing voor. Wil jij een snelle en makkelijke pizza maken? Met kant-en-klaar deeg en verrassende toppings tover je bliksemsnel deze rustieke superpizza's op tafel! Ga jij voor een snelle pizza met tuinbonen en pancetta of voor een snelle pittige pizza met garnalen en cheddar? Wij kunnen niet kiezen!
1. Snelle pizza met tuinbonen en pancetta
Lees verder na de advertentie
2. Snelle pizza met paprika, roomkaas en gerookte amandelen
3. Snelle pittige pizza met garnalen en cheddar
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Tante Fanny
Wat wil je het liefst? Volkoren of spelt, rond of vierkant, met of zonder saus? Met het verse pizzadeeg van Tante Fanny kan het allemaal. Het hoeft niet te ontdooien of te rijzen, dus het staat supersnel op tafel. Gemaakt met extra vergine olijfolie, en de bodems zijn geschikt voor vegetariërs en vegans. Eet smakelijk!
Onze tips

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten

Turkse gerechten: de rijke smaken van Turks eten

Duits eten: deze Duitse gerechten wil je proberen
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.