Peulvruchten en granen vormen de basis voor duizenden gerechten over de hele wereld. In diverse landen en uiteenlopende keukens. Met de producten van Valle del Sole kook je dus vanuit huis eenvoudig en lekker de wereld rond. Valle del Sole heeft een kleurrij k aanbod aan uiteenlopende peulvruchten en granen. Maar ook mais, kokos melk en zelfs sojastukjes. Ga met ons mee naar Spanje, Mexico en Thailand en laat je op de website van Valle del Sole inspireren tot andere culinaire uitstapjes.

Spanje: polenta met paddenstoelen en manchego

Polenta is een traditioneel Noord-Italiaans gerecht gemaakt van maisgriesmeel en perfect voor iedereen die eens iets anders wil dan pasta, rijst of aardappels. Wij gieten hem in een Spaans jasje met paddenstoelen, manchego en chorizo.

Mexico: gegrilde babymais met bonenpuree en gerookte paprika

Zeg je Mexico, dan zeg je bonen. Niet alleen lekker om je taco’s of enchilada’s mee te vullen, maar ook om er een smakelijke puree van te maken. Die past dan weer perfect bij de gegrilde babymais!

Mexicaanse gegrilde babymais met bonenpuree en gerookte paprika

Thailand: kokossorbet met limoen-popcorn

Reis in gedachten naar de witte stranden in Thailand met deze kokossorbet. We maken er al een feestje van met limoen-popcorn als topping, maar als je nog meer wil uitpakken, kun je lekker vers fruit en karamelsaus toevoegen.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Thaise kokossorbet