Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Stomen is gezond: stoomoven panasonic

Back on track: gezond stomen

In samenwerking met Panasonic
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Het lijkt alweer mijlenver achter ons te liggen; de zomervakantie. School, studie en werk begint weer. Hou je nog een beetje vast aan alle goede voornemens die je bedacht tijdens de vakantie? Wij helpen je graag om op een gezonde én lekkere manier back on track te komen!

Back on track

Vaak gaan we wat bewuster om met ons eten tijdens vakanties, zeker gedurende de zomer. Verse producten zijn volop te verkrijgen, en al die tripjes inspireren ons om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Hoe zorg je er nu voor dat je dit stramien vasthoudt in september? Samen met Panasonic helpen we je graag om tijdens drukke studie- of werkdagen gezonde maaltijden op tafel te zetten. Of nog beter, hoe je de lekkerste lunch gewoon bij je hebt elke dag! Gezond stomen is de nieuwste trend voor dit najaar.

Lunchtijd

De op één na belangrijkste maaltijd van de dag: lunch. Het geeft je niet alleen een energieboost, je krijgt ook gezonde voedingsstoffen binnen waardoor je de rest van de dag op de been blijft. Tijdens de lunch laad je even op, zodat jij je daarna weer kunt focussen én fit blijft. Een zelfgemaakte lunch is niet alleen erg lekker, je kiest ook zelf de gezondste ingrediënten en maakt de juiste hoeveelheid. Met de keukenproducten van Panasonic is het bereiden van zo’n gevarieerde, smakelijke lunch snel en eenvoudig. Werk je thuis? De oven heeft een speciale sensor die alle restjes en kliekjes perfect opwarmt. Zo hoef jij niet continu bij de magnetron te staan.

Salade

Gezond stomen

Lunchrecepten waar je direct fan van bent, die vind je hier! Wist je dat je heerlijke salades en soepen maakt met gestoomde groenten? Door de groenten te stomen behouden ze alle belangrijke vitamines en mineralen. Experience fresh to the max! De Panasonic combinatie stoomoven is de meest krachtige stoomoven tot nu toe en zorgt ervoor dat je op twee niveaus kunt stomen. Bijvoorbeeld vis en groenten tegelijkertijd. Ideaal voor een snelle salade! De stoomfunctie is mogelijk dankzij een geïntegreerde watertank van 800 ml die je simpelweg moet vullen. Twee stoomuitlaten vullen de oven snel met puur stoom, waardoor het garen snel gaat terwijl alle natuurlijke smaken worden behouden.

stoomoven panasonic

Een echte alleskunner

Bereid eenvoudig alle soorten maaltijden voor het gehele gezin door de kracht van stomen, convectie, grill of magnetron te gebruiken. Stoom vis, bak zelfgemaakte pizza’s, braad een perfecte steak. Jouw culinaire verbeelding kent geen grenzen met de multi getalenteerde Panasonic combinatie stoomoven. Combineer de verschillende programma’s en standen naar hartenlust. Het biedt alles wat je nodig hebt – in één volledig uitgerust en stijlvol apparaat.

Gezond stomen: de lekkerste recepten

We verzamelden al eerder dé lekkerste gerechten uit een stoomoven. Zo staat in no-time heerlijke kabeljauw op tafel, stoom je gezonde kip of maak je een lasagne voor het hele gezin.

Lees snel verder: Wij gaan stomen! 3x de lekkerste gerechten uit de stoomoven

gezond stomen

Wil je iedere week de lekkerste recepten en tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!