Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
wereld lasagne dag met spinazie en ricotta

Wij gaan stomen! 3x de lekkerste gerechten uit de stoomoven

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Wist je dat stomen een van de gezondste manieren is om eten te bereiden? Je gerecht wordt gaar door de hete damp van kokend water. Daardoor geniet je niet alleen van de fantastische smaak, maar behoud je ook de vitaminen en mineralen.

Wanneer je bijvoorbeeld groente kookt, gaat een groot deel van de voedingsstoffen verloren in het kookwater. Zonde! Met de stoomfunctie van de nieuwe 4-in-1 combinatie stoomoven van Panasonic haal je alles uit je eten én om het nog leuker te maken, krijg je tijdelijk €75 cashback bij aankoop van de CS88 combi stoomoven. Heb je dit prachtige apparaat in huis? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met deze stoomoven recepten!

1. Kabeljauw met bulgur en pilav

2. Gestoomde kip met citroen en tijm

3. Lasagne met spinazie en ricotta

lasagne met spinazie en ricotta

Aan de slag!

De nieuwe 4-in-1 combinatie stoomoven van Panasonic is een krachtige stoomoven, convectie, grill en magnetron in één; een echt multitalent dus! Met de stoomfunctie bereid je makkelijk en snel gezonde maaltijden met maximaal behoud van smaak en voedingsstoffen. Doordat je verschillende functies tegelijkertijd kunt gebruiken, bespaar je wel tot 40% tijd en energie in vergelijking met gewone magnetrons. Zo kun je de magnetronstand bijvoorbeeld met de grillfunctie, convectie of allebei tegelijk combineren voor een sneller en beter resultaat. Meer weten over deze musthave? Kijk dan op de website van Panasonic.stoomoven panasonic

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!