De lekkerste lekkernijen met kwark

1. Ontbijttaartjes met granolabodem, kwark en fruit

Bij de zondagsbrunch, tussendoor, bij de koffie of doordeweeks bij het ontbijt. Deze met kwark en fruit gevulde granolataartjes zijn superlekker en gezond, dus kun je ze op ieder moment van de dag serveren. Bak dit weekend lekker veel bodempjes, zodat je nog de hele volgende week met deze taartjes kunt ontbijten!

2. Chocoladekwarktaartje

Deze chocoladetaart met kersentopping smaakt lekker vol en romig, maar omdat je hem met volkorenbiscuits en kwark maakt, is hij net ietsje gezonder en lichter. Neem dit weekend met een gerust hart een grote punt bij de koffie.

3. Kwark-maanzaadcake met blauwe bessen

Ga je nog naar buiten met het mooie weer? Deze smeuïge kwarkcake kun je makkelijk in je fiets- of picknickmandje stoppen en meenemen naar het bos of park. Hoeft het niet zo gezond van jou, dan staat het je vrij om ook een spuitbus met slagroom in te pakken.

Kwark-maanzaadcake met blauwe bessen

4. Kwarkpannenkoekjes met bosvruchten

Lust je in het weekend een lekker zoet ontbijtje? Dan kunnen deze kwarkpannenkoekjes je nieuwe weekendfavoriet worden. Serveer ze met lekker veel vers seizoensfruit zoals aardbeien en blauwe bessen.

kerstontbijt

5. Polenta-kwarkpudding met rodevruchtensaus

Is pudding met rodevruchtensaus je favoriete toetje? Met dit recept maak je ‘m lekker zelf! Dit heerlijke recept is de afsluiter van het lijstje met lekkernijen met kwark.

polenta kwarkpudding

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.