Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Pistache-limoencake

5x bakken met pistache

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

We <3 pistache! Met deze heerlijke nootjes kun je veel meer dan ze uit het vuistje eten. Tover je bakvorm maar uit de kast, want dit weekend geef je jouw taart, cake of koekjes kleur & crunch met deze bakrecepten met pistache.

1. Pistachebiscotti

“Kijk eens diep in mijn ogen…” Deze koekjes weten precies hoe ze jou moeten overhalen de trommel leeg te eten. Bakken op eigen risico!

Pistachebiscotti

2. Baklava met gezouten-honingsiroop

Net als salted caramel is gezouten honing onweerstaanbaar door de combinatie van zoet en zout. Proef het maar eens in deze baklava met pistache.

Baklava met gezouten-honingsiroop

3. Pistache-limoencake

Lekker fris! Deze oogverblindende cake is niet alleen gevuld met pistache, we bestrooien ook het onweerstaanbare glazuurlaagje ermee. Perfect om van de genieten op een regenachtige dag.

Pistache-limoencake

4. Abrikozen-pistacherolletjes

Als je een echte uitpakker wilt bakken met pistache, raden wij je deze overheerlijke rolletjes met abrikozen aan. Lekker bij de koffie of als eyecatcher op de brunchtafel.

Abrikozen-pistacherolletjes

5. Scones met pistache en chocolade

Een stapel goede scones is onmisbaar. Deze van onze voormalige foodies friend Jessica met pistache en chocolade zijn ook nog eens foolproof.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Scones met pistache en chocolade

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!