Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
smoothiebowl açaí bowl ontbijttrend

De favoriete foodiesrecepten van Roxanne

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Als ik niet op zoek ben naar de nieuwste trends, hotste nieuwtjes en de beste keukenhacks, sta ik maar wat graag in de keuken om zelf de overheerlijke recepten uit foodies te maken. Ik hou van variatie en kook dan ook niet vaak twee keer hetzelfde, maar deze gerechten zijn daar een uitzondering op. Even een fotootje (of 30...) maken voor de gram en genieten maar.

1. Bosbessen-smoothiebowl met granola

Hoe ik mijn dag begin? Met een smoothiebowl! Het leuke aan dit ontbijt is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Gebruik ook eens ander fruit of kies voor een afwijkende topping. Je kunt hier helemaal je eigen feestje van maken!

smoothiebowl

2. Egg-in-a-hole-sandwich met avocado

Een recept met avocado en ei in een kon natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje, want daar leef ik voor. Buiten de deur kies ik graag voor gepocheerde eieren, maar deze versie is net iets makkelijker te maken en net zo lekker.

egg in a hole sandwich

3. Doperwten-cidersoep met pancettakruimels

Soep eet ik het hele jaar door, dus ook in de zomer. Voor een pan doperwten-cidersoep is het immers naar mijn mening nooit te warm.

Doperwten-cidersoep met pancettakruimels

4. Cevapcici

Door de huidige situatie breng ik voor het eerst in vijf jaar tijd mijn zomer niet door in Kroatië. Het zijn niet alleen de zon en de stranden die ik deze zomer ga missen, maar zeker ook de cevapcici van mijn favoriete restaurant in Stobreč. Gelukkig maak ik hem met dit recept gewoon zelf. Ik voeg nog wel wat ajvar toe op mijn broodje, want dat zorgt voor het ultieme Kroatië-gevoel.

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!