Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2024
Graag willen we jou als lezer bedanken voor je betrokkenheid bij Foodies in 2023. Wij hebben ontzettend genoten van het maken van het magazine, en doen het dan ook met veel passie. Daarnaast is het erg tof om al jullie creaties op social media te zien. Blijf hier vooral mee doorgaan en tag ons op alle socials! En natuurlijk; Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2024!
Het nieuwe jaar
Ook in 2024 komen er weer prachtige uitgaves aan. Ons januarinummer staat geheel in het teken van Thailand en ligt al in de winkel, dus als je het jaar écht goed wilt beginnen raden we je aan om ‘m tijdens het doen van je boodschappen mee te pakken bij de supermarkt. Ook dit jaar gaan we weer op pad om de mooiste reportages te maken, duiken we dagelijks de keuken in om de lekkerste recepten te ontwikkelen en doen we ons best om het allermooiste (én lekkerste) magazine van Nederland te maken.
Tip!
Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Liever niet meer het huis uit en altijd als eerste de nieuwe Foodies in huis? Sluit dan een voordelig abonnement af op Foodies Magazine. Zo lekker begon het nieuwe jaar nog nooit…
Veel liefs (en eet smakelijk),
Yvonne, Marieke, Anne, Lotus, Willem & Bas
Onze tips
Deze curry recepten wil je vanavond nog maken
6x romantische gerechten voor twee personen
Must-haves: deze producten uit de toko wil je halen
Last-minute valentijnsdiner: makkelijke recepten
Dit zijn de allerlekkerste Vietnamese gerechten
Meer dan kimchi: 12x Koreaanse gerechten
Zo overleef je de winterdip: heerlijke recepten en energieboosters
Wintersport in huis: 7x Oostenrijkse gerechten
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.