Advertentie
Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2024
Graag willen we jou als lezer bedanken voor je betrokkenheid bij Foodies in 2023. Wij hebben ontzettend genoten van het maken van het magazine, en doen het dan ook met veel passie. Daarnaast is het erg tof om al jullie creaties op social media te zien. Blijf hier vooral mee doorgaan en tag ons op alle socials! En natuurlijk; Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2024!
Het nieuwe jaar
Ook in 2024 komen er weer prachtige uitgaves aan. Ons januarinummer staat geheel in het teken van Thailand en ligt al in de winkel, dus als je het jaar écht goed wilt beginnen raden we je aan om ‘m tijdens het doen van je boodschappen mee te pakken bij de supermarkt. Ook dit jaar gaan we weer op pad om de mooiste reportages te maken, duiken we dagelijks de keuken in om de lekkerste recepten te ontwikkelen en doen we ons best om het allermooiste (én lekkerste) magazine van Nederland te maken.
Liever niet meer het huis uit en altijd als eerste de nieuwe Foodies in huis? Sluit dan een voordelig abonnement af op Foodies Magazine. Zo lekker begon het nieuwe jaar nog nooit…
Veel liefs (en eet smakelijk),
Yvonne, Marieke, Anne, Lotus, Willem & Bas
Onze tips
Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten
De lekkerste vegetarische hoofdgerechten voor kerst
Kerst amuses voor een verpletterende indruk
Dit zijn de beste recepten met burrata
5x de lekkerste recepten met linzen
Turkse recepten: een enorme smaaksensatie
Makkelijke maaltijdsalades: 15x de lekkerste recepten
7x de lekkerste gevulde paprika recepten
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.