In een rekje

Bas: “Ga je op de BBQ aan de slag met verse vis? Dan komt dit grillrekje van pas. Natuurlijk kun je de vis ook zo op je barbecue leggen, maar met dit handige rekje weet je zeker dat je vis in één stuk blijft en je vulling blijft zitten. Het is een van mijn favoriete zomerse must-haves voor in de keuken.”

Vis grill

Bestel hier:

Vis grill
€11,49

Roze borden

Lotus: “Pasta eet ik het liefst uit een diep-bord-dat-ook-een-soort-kom is. En hoewel ik thuis een set klassieke, witte diepe borden heb staan, kon ik deze mooie roze uiteraard toch niet laten liggen. En eerlijk: mijn pasta ziet er wél lekkerder in uit.”

Pastabord

Bestel hier:

Pastabord
€35,50

Kiemgroenten kweken

Marieke: “Wat tuinkers op je broodje, taugé door de nasi of mosterdkers over de soep: kiemgroenten zijn onwijs lekker en ook nog eens hartstikke gezond. Met dit handige schaaltje kweek jij ze op je eigen vensterbank.”

Kiemschaal

Bestel hier:

Kiemschaal
€9,95

Theepot

Yvonne: “Wist je dat je van verse kruiden en bijvoorbeeld ook brandnetel hele lekkere verse thee kan maken? Stop de kruiden in het binnenste vergietje en schenk er kokend water bij. Zoek een plekje in de zon, pak een boek en geniet!”

Theepot

Bestel hier:

Theepot
€36,00

Zomeroogst

Marieke: “Wil jij jouw zomeroogst verwerken? Dan is een kaasdoek een must-have. Hiermee kun je diverse ingrediënten eenvoudig zeven of uit laten lekker. Gebruik het bijvoorbeeld bij het maken van chutney, jam, azijn, siroop of ouderwetse hangop.”

Kaasdoek

Bestel hier:

Kaasdoek
€10,95

2-in-1

Anne: “Ik ben gek op salade, vooral in de zomer. Een scheut goede olijfolie en lekkere balsamico maken zo’n zomersalade helemaal af. Deze 2-in-1 fles vul je zowel met olie als azijn. Zet hem op tafel: handig voor je gasten en het ziet er ook nog eens leuk uit!”

Olie en azijn

Bestel hier:

Olie en azijn
€39,00

Fun guy

Lotus: “Omdat ik echt een hekel heb aan nare geurtjes in mijn koelkast, heb ik laatst dit geurvretertje van Ototo gekocht. Is-ie niet lief? Je hoeft er alleen maar wat baksoda in te doen en je koelkast ruikt weer helemaal fris.”

Geurvreter

Bestel hier:

Geurvreter
€20,95

Meer weten over zomerse must-haves? Lees ook: