Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Involtini van courgette met lamsgehakt

Knappe rolletjes: zo maak je Italiaanse involtini

In samenwerking met Tefal

Advertentie

Bij het doorsnijden van deze knappe involtini met lamsgehakt vallen de ooh’s en aah’s aan tafel. En dat mag ook: je maakt voor dit gerecht alles zelf, inclusief een heerlijke tomatensaus.

Italiaanse involtini

De knappe rolletjes worden ook wel involtini genoemd. Het is eigenlijk de Italiaanse versie van een rollade en je kunt ze vullen met wat je maar wilt. Denk aan ricotta, aubergine of bijvoorbeeld kalfsvlees. Onze favoriete variant zijn deze heerlijke rolletjes met een vulling van lamsgehakt en een jasje van courgette. Door ze in zelfgemaakte tomatensaus te garen, nemen de rolletjes mooi alle smaken van de saus op.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Altijd een scherp mes

Groenten snijden voor de saus? Geen probleem met het Ever Sharp koksmes van Tefal. Het mes met een lengte van 16,5 cm is voor dagelijks gebruik en is ideaal voor het snijden, in blokjes snijden of hakken van allerlei ingrediënten. Berg het mes op in de doorzichtige houder. De houder bevat een slimme slijptechnologie, zodat je iedere keer met een goed scherp mes aan het werk kunt. Dankzij het vergrendelsysteem ligt het mes stevig in de houder en is hij veilig in gebruik.

involtini tefal

Losse handgrepen

Daarbij zijn de Ingenio pannen van Tefal ideaal om te gebruiken voor dit gerecht. Vaak kan een pan door de handgreep niet in de oven maar de handgrepen van deze handige pannen zijn afneembaar, waardoor je pan in no time van pan in ovenschaal verandert. Dat maakt ze ideaal om onze knappe rolletjes in te maken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen. Dankzij de afneembare handgrepen past de pan ook beter in je keukenkastjes of koelkast. Ben jij enthousiast? Bij aankopen tot en met 2 juli 2023 krijg je er een gratis dekselset bij!

Tefal ingenio

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!