
Knappe rolletjes: zo maak je Italiaanse involtini
Italiaanse involtini
Lees verder na de advertentie
De knappe rolletjes worden ook wel involtini genoemd. Het is eigenlijk de Italiaanse versie van een rollade en je kunt ze vullen met wat je maar wilt. Denk aan ricotta, aubergine of bijvoorbeeld kalfsvlees. Onze favoriete variant zijn deze heerlijke rolletjes met een vulling van lamsgehakt en een jasje van courgette. Door ze in zelfgemaakte tomatensaus te garen, nemen de rolletjes mooi alle smaken van de saus op.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Altijd een scherp mes
Groenten snijden voor de saus? Geen probleem met het Ever Sharp koksmes van Tefal. Het mes met een lengte van 16,5 cm is voor dagelijks gebruik en is ideaal voor het snijden, in blokjes snijden of hakken van allerlei ingrediƫnten. Berg het mes op in de doorzichtige houder. De houder bevat een slimme slijptechnologie, zodat je iedere keer met een goed scherp mes aan het werk kunt. Dankzij het vergrendelsysteem ligt het mes stevig in de houder en is hij veilig in gebruik.

Losse handgrepen
Daarbij zijn de Ingenio pannen van Tefal ideaal om te gebruiken voor dit gerecht. Vaak kan een pan door de handgreep niet in de oven maar de handgrepen van deze handige pannen zijn afneembaar, waardoor je pan in no time van pan in ovenschaal verandert. Dat maakt ze ideaal om onze knappe rolletjes in te maken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen. Dankzij de afneembare handgrepen past de pan ook beter in je keukenkastjes of koelkast. Ben jij enthousiast? Bij aankopen tot en met 2 juli 2023 krijg je er een gratis dekselset bij!

Lees ook: Dit doe je fout bij het koken van pasta
Onze tips

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu

Vegetarische recepten met peulvruchten: 13x lekkere ideeƫn

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

CrĆŖpes maken: 9x de lekkerste recepten
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.