
Mosterd is een lekkere smaakmaker in sauzen en dressings, maar je kunt er ook groenten mee bestrijken voor het grillen. Lekker zoutig en scherp!
3x Maille mosterd
Lees verder na de advertentie
Smaken verrijken en zintuigen prikkelen, daar is waar de mosterd van Maille voor gaat. De Maille Dij on Originale in de mosterdhollandaise matcht perfect met de gerookte zalm. De romige Dij onnaise van Maille, gemaakt met Dij on mosterd en Franse mayonaise, is een fantastische smaakmaker bij de sandwich van gegrilde kip. Ga je voor ‘old style’ kies dan voor de Maille Ancienne bij de gegrilde aubergine. Deze mosterd heeft de smaak van hazelnoot, knapperige mosterdzaadjes en een vleugje witte wijn. Meer mosterd? Kijk op maillenetherlands.nl
Aan de slag met mosterd!
Warmgerookte zalm met mosterdhollandaisesaus
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Sandwich met gegrilde kip, appel en mosterddressing
Gegrilde aubergine met venkelsalade en mosterddressing
Onze tips

Buiten eten zonder gezoem? Zo houd je insecten op afstand

Koude pastasalade: dit zijn de lekkerste recepten voor warme dagen

Zo maak je de lekkerste lunch wraps zonder veel moeite

Van pittig tot zoet: dit zijn de lekkerste marinades voor bij de BBQ

Geen luchtje dit jaar: dit wil je vader écht voor vaderdag

Geslaagd? Serveer deze hapjes voor een onvergetelijk examenfeest

Lichte maaltijden voor het avondeten

5x recepten voor de lekkerste zomerse taarten
Redactie