
Mosterd is een lekkere smaakmaker in sauzen en dressings, maar je kunt er ook groenten mee bestrijken voor het grillen. Lekker zoutig en scherp!
3x Maille mosterd
Lees verder na de advertentie
Smaken verrijken en zintuigen prikkelen, daar is waar de mosterd van Maille voor gaat. De Maille Dij on Originale in de mosterdhollandaise matcht perfect met de gerookte zalm. De romige Dij onnaise van Maille, gemaakt met Dij on mosterd en Franse mayonaise, is een fantastische smaakmaker bij de sandwich van gegrilde kip. Ga je voor ‘old style’ kies dan voor de Maille Ancienne bij de gegrilde aubergine. Deze mosterd heeft de smaak van hazelnoot, knapperige mosterdzaadjes en een vleugje witte wijn. Meer mosterd? Kijk op maillenetherlands.nl
Aan de slag met mosterd!
Warmgerookte zalm met mosterdhollandaisesaus
Sandwich met gegrilde kip, appel en mosterddressing
Gegrilde aubergine met venkelsalade en mosterddressing
Onze tips

De ultieme chocolade-combinaties die je niet zag aankomen

Deze lekkere recepten maak je met de allerbeste tomaten van Mutti

Deze hoofdgerechten voor Pasen stelen de show

Zalm uit de oven: héél veel heerlijke recepten

Dit is hét ultieme paasmenu

Voorgerechten voor Pasen: 10x de lekkerste recepten

Pasta gorgonzola: 3x recepten met gnocchi

Dit zijn de lekkerste paastoetjes ooit
Redactie