Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
spaghetti meatballs

Waanzinnig weekendmenu voor Valentijnsdag

Advertentie

Het is weekend! Tijd om lekker lang in de keuken te staan. Maar wat ga je maken? Of je nou voor jezelf gaat koken of gasten krijgt, met dit weekendmenu maak je gegarandeerd indruk.

Menu voor Valentijnsdag

We kunnen het niet ontkennen; liefde gaat door de maag. En met Valentijnsdag voor de deur is het dit weekend hét moment om uitgebreid te kokkerellen. Nodig je geliefde, vrienden, familie of date uit en maak er samen een feestje van. Want de liefde mag gevierd worden, en hoe vier je het nu beter dan met dit waanzinnige menu voor Valentijnsdag?

Meer romantische recepten ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht

Oesters zijn een échte delicatesse en daarmee het perfecte voorgerecht. Verse oesters hebben eigenlijk niets nodig. Maar wanneer je oesters toch een klassieke touch wil geven, gebruik dan deze sjalottenvinaigrette. Mooi geserveerd in een oesterschelp. De perfecte start van het menu voor Valentijnsdag. Want je weet wat ze zeggen over oesters toch?

> naar het recept voor oesters met sjalottenvinaigrette

hoe open je oesters

Hoofdgerecht

Mocht je dit weekend een date gepland hebben, dan moet deze spaghetti zeker op het menu. Oké, misschien is het in de praktijk minder romantisch om de spaghetti-uiteindes naar elkaar toe te eten of met je neus een gehaktbal naar je grote liefde te duwen. Zoals Lady, de verwende cocker spaniel, en Vagebond, de losbandige bastaard met een hart van goud. Maar aan deze romantische eetscène in Lady en de Vagebond mag je natuurlijk niet voorbij gaan. Beleef je eigen ‘bella notte’ met deze spaghetti met meatballs.

> naar het recept voor Lady en de Vagebond – Spaghetti meatballs

spaghetti meatballs menu valentijnsdag

Nagerecht

Zoet is de smaak van verleiding. En daarom maakt onze voormalig Foodies Friend ‘Foodie Feest‘ een frambozenchocolademousse. Geloof ons, met dit nagerecht maak je gegarandeerd indruk op je geliefde(n)! Voor de frambozenlaag kun je zowel verse frambozen als diepvriesframbozen gebruiken.

> naar het recept voor chocolademousse met frambozen

chocolademousse frambozen menu valentijnsdag

Lees ook: 5x de leukste last minute Valentijnscadeaus voor culi’s

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!