Gratis miniboekje van Foodies & MonChou

Bijna iedereen kent de zilveren wikkels met MonChou wel, ze liggen in elke supermarkt. Daarnaast bak je er de lekkerste taarten mee en tover je de meest romige pasta’s op tafel door een schepje MonChou door de saus te doen. Wat ons betreft is het absoluut een blijvertje in de koelkast, de recepten in het gratis miniboekje van Foodies & MonChou bewijzen dat wel. Zo is er altijd een moment om het pakje uit de koelkast te halen en er iets heerlijks mee te maken.

Van taart tot borrelhapjes

Het miniboekje staat vol met heerlijke recepten. Zo vertellen we je hoe je een geweldige borrelplank met de beste hapjes voor de eerstvolgende borrel kunt maken, leggen we uit hoe je hét kersttoetje voor de feestdagen maakt en inspireren we je met heerlijke recepten zoals romige zalm met mosterd-dilletopping en gepofte zoete aardappel met MonChouvulling en spek-boontjesdressing. Loopt het water je al in de mond? Download dan snel het gratis miniboekje van Foodies & MonChou!

Download jouw gratis miniboekje hier:

Ontvang het Miniboekje en elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

 

Cover miniboekje MonChou & Foodies

MonChou als blijvertje in de koelkast

Je kent MonChou natuurlijk van de MonChoutaart, een oer-Hollandse traditie. Want hoe Frans de naam MonChou ook klinkt, MonChou is een Nederlands merk.

Lees ook: