Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Pasta met tuinbonen

3x recepten voor de nazomer

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Nu de zomer op zijn einde loopt, kunnen we wel wat troost gebruiken. En wat is er nou beter dan troostende gerechten die je kunt eten in de laatste zonnestraaltjes van het jaar? Daarom vind je hier drie heerlijke recepten voor de nazomer.

Nazomer recepten

Nu de zomer langzaam op zijn einde loopt, is het tijd voor de lekkerste recepten voor de nazomer. Neem deze bruschetta’s, met – het liefst- vers geoogste superrijpe tomaten uit je eigen tuin, of de pasta met vers gedopte tuinbonen uit het seizoen. En sluit af met een heerlijk romige cheesecake, met kruisbessen die je misschien wel zelf hebt geplukt. Zo wordt het einde van de zomer toch gewoon een feestje.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Nazomer recepten

Bruschetta met tomaat en ‘nduja

Bruschetta met tomaat en ‘nduja

Deze knapperige bruschetta’s zijn heerlijk als borrelhap, of serveer ze als voorafje. Neem verschillende kleuren tomaten, dat ziet er zo gezellig uit. En de ‘nduja geeft deze broodjes extra veel smaak.

Naar het recept
Pasta met tuinbonen

Pasta met tuinbonen

Deze pasta wordt lekker romig door de ricotta en parmezaan. En met wat citroenrasp en de munt geef je er ook een fris tintje aan.

Naar het recept
Kruisbessencheesecake

Kruisbessencheesecake

Nog zo’n nazomerfavoriet: kruisbessen! Het zure van deze bessen combineert goed met het romige van de cheesecake.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!