Nazomer recepten

Nu de zomer langzaam op zijn einde loopt, is het tijd voor de lekkerste recepten voor de nazomer. Neem deze bruschetta’s, met – het liefst- vers geoogste superrijpe tomaten uit je eigen tuin, of de pasta met vers gedopte tuinbonen uit het seizoen. En sluit af met een heerlijk romige cheesecake, met kruisbessen die je misschien wel zelf hebt geplukt. Zo wordt het einde van de zomer toch gewoon een feestje.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bruschetta met tomaat en ‘nduja

Deze knapperige bruschetta’s zijn heerlijk als borrelhap, of serveer ze als voorafje. Neem verschillende kleuren tomaten, dat ziet er zo gezellig uit. En de ‘nduja geeft deze broodjes extra veel smaak.

> naar het recept: bruschetta met tomaat en ‘nduja

Bruschetta met tomaat en ‘nduja

Pasta met tuinbonen

Deze pasta wordt lekker romig door de ricotta en parmezaan. En met wat citroenrasp en de munt geef je er ook een fris tintje aan.

> naar het recept: pasta met tuinbonen

Pasta met tuinbonen

Kruisbessencheesecake

Nog zo’n nazomerfavoriet: kruisbessen! Het zure van deze bessen combineert goed met het romige van de cheesecake.

> naar het recept: kruisbessencheesecake

Kruisbessencheesecake

Meer Italiaanse recepten?

Bestel Foodies Italiaanse nazomer

Lees ook: