Zomerse VrijMiBo
Ook op je borrelplank is het verse oogst wat de klok slaat. Van sappige tomaten tot superrijpe perziken, met deze zonnige hapjes maak je er een heerlijke zomerse vrijmibo van! Serveer met wat knapperig brood en ook ijskoude drankjes. Zo ben je helemaal klaar voor weekend!
Wil je ook elke week handige kooktips en leuke recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Recepten voor een zomerse VrijMiBo
Met deze recepten zorg je voor een heerlijke namiddag in de zon. Ga voor superrijpe perziken, knalrode tomaatjes en frisse doperwten, vergeet natuurlijk ook niet iets lekkers om te drinken koud te leggen…
Perziken met parmaham en pecorino
Het zoete van de perzik combineert geweldig met zoute parmaham en pecorino. En het goede nieuws is: deze borrelhap heb je zo gemaakt.
> naar het recept: perziken met parmaham en pecorino
Gemarineerde tomaatjes met dragon en knapperige sesam
Rijpe kerstomaten zijn al lekker van zichzelf, maar je maakt ze nóg lekkerder door ze te marineren en te serveren met een knapperige dip. Probeer zelf maar!
> naar het recept: gemarineerde tomaatjes met dragon en knapperige sesam
Doperwtentapenade met feta, knoflook en munt
De doperwtjes in deze dip zijn niet alleen ontzettend lekker, ze zorgen ook voor een knalkleur op je borrelplank. Lekker op geroosterd brood of een toastje, dit is dan ook één van onze favoriete recepten voor bij de borrel.
> naar het recept: doperwtentapenade met feta, knoflook en munt