
Het is vast geen verrassing, bij Foodies houden we ontzettend van borrelen. De vrijmibo, zaterdagavond met vrienden of gewoon omdat het kan; we vinden altijd wel een moment om te proosten met elkaar. Zeker met deze drie recepten voor Italiaanse borrelhapjes kan de volgende borrel niet meer stuk!
Lees verder na de advertentie
Italiaans borrelen
Trek de prosecco maar vast open en nodig je vrienden uit: het is de hoogste tijd voor een goede borrel. Wij gaan voor het Italiaans borrelen, zeker met deze drie recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte focaccia of spiesjes met courgette en mozzarella?
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Focaccia met tomaatjes en olijven
Oké, je hebt een beetje geduld nodig voor dit recept, maar gelukkig is het een makkelijk recept. Het geduld heb je nodig omdat de focaccia drie keer moet rijzen. En daar gaat dus wat tijd in zitten. Dit recept is dan ook ideaal voor een heerlijk weekendproject wat ons betreft.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Crostini met bonencrème, tuinbonen en krokante salie
Deze crostini maak je gemakkelijk door een ciabatta in stukjes te snijden. Terwijl je het brood krokant bakt in de oven maak je ook nog eens snel en gemakkelijk de smaakvolle bonencrème. Met dit recept kun je heerlijk Italiaans borrelen!
Nog meer Italiaans borrelen:

Spiesjes met gemarineerde courgette en mozzarella
Wil je optimaal resultaat, maar minimale inspanning? Dan is dit recept iets voor jou. Laat de courgette minimaal een nacht marineren om ook nog eens het beste resultaat te serveren. Heb je wat minder geduld? Je kunt de spiesjes ook al maken na een uur marineren, maar voor extra veel smaak kun je beter wat tijd uittrekken.
Lees ook:
Onze tips

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu

Vegetarische recepten met peulvruchten: 13x lekkere ideeën

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.