Italiaans borrelen

Trek de prosecco maar vast open en nodig je vrienden uit: het is de hoogste tijd voor een borrel nu de feestdagen dichterbij komen. Wij gaan voor het Italiaans borrelen, zeker met deze drie recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte focaccia of spiesjes met courgette en mozzarella?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Focaccia met tomaatjes en olijven

Oké, je hebt een beetje geduld nodig voor dit recept, maar gelukkig is het een makkelijk recept. Het geduld heb je nodig omdat de focaccia drie keer moet rijzen. En daar gaat dus wat tijd in zitten. Dit recept is dan ook ideaal voor een heerlijk weekendproject wat ons betreft.

> naar het recept: focaccia met tomaatjes en olijven

Focaccia met tomaatjes en olijven

Crostini met bonencrème, tuinbonen en krokante salie

Deze crostini maak je gemakkelijk door een ciabatta in stukjes te snijden. Terwijl je het brood krokant bakt in de oven maak je ook nog eens snel en gemakkelijk de smaakvolle bonencrème. Met dit recept kun je heerlijk Italiaans borrelen!

> naar het recept: crostini met bonencrème, tuinbonen en krokante salie

Italiaans borrelen: crostini met bonencrème, tuinbonen en krokante salie

Nog meer Italiaans borrelen:

Spiesjes met gemarineerde courgette en mozzarella

Wil je optimaal resultaat, maar minimale inspanning? Dan is dit recept iets voor jou. Laat de courgette minimaal een nacht marineren om ook nog eens het beste resultaat te serveren. Heb je wat minder geduld? Je kunt de spiesjes ook al maken na een uur marineren, maar voor extra veel smaak kun je beter wat tijd uittrekken.

> naar het recept: spiesjes met gemarineerde courgette en mozzarella

Spiesjes met gemarineerde courgette en mozzarella

Lees ook: