Lees verder onder de advertentie
Yvonne – editor
Lees verder onder de advertentie
Droomt als vegetariër over bacon. Ontbijt met smoothies, luncht met pizza – soms ook andersom. Zak chips open betekent zak chips op. Kwijlt bij het zien van zachte camembert en danst van geluk als de eerste asperges, nectarines en verse vijgen weer op de markt zijn. Weet daarnaast altijd wanneer welk kookboek verschijnt en pikt de echte pareltjes er direct uit voor een publicatie in het magazine.
Willem – chef en fotograaf
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Maakt recepten maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Heeft een grondige hekel aan kiwi en papaya. Is ‘s ochtends altijd vroeg wakker. Gaat iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood en wijn. Neemt gelukkig voor ons zijn zelfgemaakte broodjes en gerechten mee zodat we mee kunnen genieten.
Sanne – brand manager
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Haar suikerbrood is bij ons favoriet!
Roxanne – contentmanager
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Bestelt tijdens de lunch standaard avocadotoast met gepocheerde eitjes. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Ben je op zoek naar je nieuwe favoriete restaurant? Roxanne weet de leukste hotspots, mede door haar Instagramverslaving, altijd te vinden.
Martina – editor
Kwam pas in april bij het team, maar is nu al onmisbaar. Kan moeilijk begrip opbrengen voor mensen die weinig lusten. Zelf lust ze namelijk alles, behalve grapefruit en tonic (ieuw, zo bitter!). Houdt van kluiven, no shame. Eet kilo’s boter en verafschuwt margarine. Vindt kaas met wijn het allerlekkerste toetje. Snapt de woordcombinatie ‘te veel knoflook’ niet. Kan prima zonder frituurpan, maar niet zonder haar slowcooker. Pikt werkelijk iedere taalfout eruit en zorgt ervoor dat ieder recept klopt.
Onze tips
It’s a wrap: 15x recepten met wraps
Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis
12x maaltijdsoep recepten die je vanavond nog wilt maken
Van sushi tot saté: dit zijn de lekkerste Aziatische streetfood recepten
Smoothie maken: 7x de lekkerste recepten
12x risotto recepten om van te genieten
Flammkuchen: 7x heerlijke recepten
Wentelteefjes maken: 7x de lekkerste recepten
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.
Lees verder onder de advertentie