Kleine smaakbommetjes: 4x recepten met kappertjes
Advertentie
Recepten met kappertjes
Dit heerlijke friszure ingrediënt mag als het aan ons ligt niet ontbreken in je keuken. Wij hebben dan ook altijd meer dan genoeg potjes op voorraad. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je ze nu door de pastasaus doet, bakt in wat olie of verwerkt in een dressing. Probeer maar eens uit met deze vier recepten met kappertjes!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Salade met bonen, balsamico-uien en krokante kappertjes
We eten graag gezonde salades, maar dan moeten ze wel vol met smaak zitten. Deze salade heeft meer dan genoeg smaak, alleen al door de balsamico-uien en de krokante kappertjes.
Aardappelsoep met kappertjespesto en gebakken paddenstoelen
Dat soep het hele jaar door lekker is bewijst dit recept wel. Het is dan ook niet voor niets één van onze favoriete recepten met kappertjes. De pesto maak je namelijk met dit fijne ingrediënt. Samen met de aardappels en gebakken paddenstoelen zet je een fantastische soep op tafel!
Recepten met kappertjes: volkoren spaghetti met gesmoorde venkel en salsa verde
Door volkoren spaghetti te gebruiken in plaats van normale spaghetti wordt de maaltijd net wat voedzamer. Daarnaast zal je merken dat je waarschijnlijk ook iets minder opschept dan normaal. De gesmoorde venkel is wat ons betreft de ster in dit gerecht, al mogen de kappertjes natuurlijk niet ontbreken.
Courgetterolletjes met kappertjes en tomaat uit de oven
De naam van het recept vat het eigenlijk al samen, bij ons loopt direct het water in de mond. Courgette combineert perfect met kappertjes en tomaat. Het grote voordeel? De oven doet ook nog eens het meeste werk voor je!
Onze tips
10+ borrelhapjes voor tijdens de kerst
Italiaanse pasta: 15x tagliatelle recepten
Wat eten we dit weekend? 15x recepten
7x de lekkerste Sinterklaas lekkernijen
Dit zijn de lekkerste courgettesoep recepten
Sinterklaas toetje: de lekkerste recepten
Zelf gevulde speculaas maken: zo doe je dat
Bovenop de trends: Haute Cuisine in New York
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.