1. Supermalse whiskeyribbetjes

Ribbertjes om je vingers bij af te likken. Ten eerste omdat ze zo lekker zijn en ten tweede omdat je dit eigenlijk niet netjes moet willen eten.

Supermalse whiskeyribbetjes

2. Zoetzuur varkensvlees

Met halskarbonade maken we dit heerlijke zoetzure varkensvlees. Dit recept maak je steeds opnieuw!

3. In bokbier gestoofde varkenswangetjes met krieltjes

Haal je slowcooker uit de kast en maak dit heerlijke, langzaam gegaarde gerecht. Of nouja, maken: de slowcooker doet het werk, terwijl jij lekker op de bank serie ligt te kijken.

varkenswangetjes

4. Romige venkelpasta met worst

Eenpanspasta’s zijn fantastisch. De rigatoni direct in de saus garen scheelt je niet alleen afwas, maar zorgt ervoor dat de pasta zich volzuigt met alle lekkere smaken. Tijd om aan de slag te gaan met varkensbraadworstjes!

Romige venkelpasta

5. Langzaam gegaarde pulled pork carnitas

Carnitas is een oorspronkelijk Mexicaans gerecht waarbij grote stukken varkensvlees zoals schouder of procureur langzaam worden gesmoord tot het vlees mals is en bij na uit elkaar valt. Het is eigenlijk de Mexicaanse versie van pulled pork, maar je eet het op een taco en met typische Mexicaanse smaakmakers zoals koriander en limoensap.

Meer leren over varkensvlees? Vanaf volgende week dinsdag ligt Foodies’ heerlijke Frankrijknummer in de winkel, waarin we je alles leren over verschillende stukken vlees en de bereiding ervan. Zet het alvast in je agenda en bemachtig deze editie als eerste!

Slow cooked pulled pork