
Spicy jambalaya
Lees verder na de advertentie
Deze spicy jambalaya is misschien wel één van onze favoriete gerechten, zeker met chorizo, garnalen en ook kip. Het beste kun je verse kippendijfilet gebruiken, deze blijft namelijk lekkers mals. Tijd besparen? Maak dan een dubbele portie en bewaar een gedeelte voor later, of neem het mee naar je werk als lunch.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Basmatirijst van Tilda
Dit unieke graan is beroemd om zijn verleidelijke smaak, magische aroma en delicate en luchtige structuur. Net als champagne kan pure Basmati slechts op één plaats op aarde worden geteeld en geoogst: in de uitlopers van het Himalaya-gebergte. Tilda controleert de zuiverheid van de granen, omdat ze geloven dat alleen pure Basmati die unieke eigenschappen bezit.
Jambalaya met garnalen en chorizo
Trek gekregen? Dat snappen we helemaal! Ga snel aan de slag met dit heerlijke recept en verras je gasten bij het volgende etentje. Heb je nog wat over? De jambalaya smaakt ook heerlijk als lunch de volgende dag, jaloerse blikken van collega’s gegarandeerd.
> naar het recept: jambalaya met garnalen en chorizo
Onze tips

Waar kun je clotted cream voor gebruiken?

Vegan dessertrecepten: 10x heerlijke plantaardige toetjes

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.





