Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Spicy jambalaya

Spicy jambalaya met Tilda

In samenwerking met Tilda
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Lekker rokerig, sappig en een beetje spicy. Doordat je dit rijstgerecht in één pan bereidt, kan de rijst zich tijdens het garen met al die heerlijke smaken volzuigen.

Spicy jambalaya

Deze spicy jambalaya is misschien wel één van onze favoriete gerechten, zeker met chorizo, garnalen en ook kip. Het beste kun je verse kippendijfilet gebruiken, deze blijft namelijk lekkers mals. Tijd besparen? Maak dan een dubbele portie en bewaar een gedeelte voor later, of neem het mee naar je werk als lunch.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Basmatirijst van Tilda

Dit unieke graan is beroemd om zijn verleidelijke smaak, magische aroma en delicate en luchtige structuur. Net als champagne kan pure Basmati slechts op één plaats op aarde worden geteeld en geoogst: in de uitlopers van het Himalaya-gebergte. Tilda controleert de zuiverheid van de granen, omdat ze geloven dat alleen pure Basmati die unieke eigenschappen bezit.

Meer over rijst van Tilda

Tilda basmatirijst

Jambalaya met garnalen en chorizo

Trek gekregen? Dat snappen we helemaal! Ga snel aan de slag met dit heerlijke recept en verras je gasten bij het volgende etentje. Heb je nog wat over? De jambalaya smaakt ook heerlijk als lunch de volgende dag, jaloerse blikken van collega’s gegarandeerd.

> naar het recept: jambalaya met garnalen en chorizo

Jambalaya met garnalen en chorizo

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!