Spicy jambalaya

Deze spicy jambalaya is misschien wel één van onze favoriete gerechten, zeker met chorizo, garnalen en ook kip. Het beste kun je verse kippendijfilet gebruiken, deze blijft namelijk lekkers mals. Tijd besparen? Maak dan een dubbele portie en bewaar een gedeelte voor later, of neem het mee naar je werk als lunch.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Basmatirijst van Tilda

Dit unieke graan is beroemd om zijn verleidelijke smaak, magische aroma en delicate en luchtige structuur. Net als champagne kan pure Basmati slechts op één plaats op aarde worden geteeld en geoogst: in de uitlopers van het Himalaya-gebergte. Tilda controleert de zuiverheid van de granen, omdat ze geloven dat alleen pure Basmati die unieke eigenschappen bezit.

Meer over rijst van Tilda

Tilda basmatirijst

Jambalaya met garnalen en chorizo

Trek gekregen? Dat snappen we helemaal! Ga snel aan de slag met dit heerlijke recept en verras je gasten bij het volgende etentje. Heb je nog wat over? De jambalaya smaakt ook heerlijk als lunch de volgende dag, jaloerse blikken van collega’s gegarandeerd.

> naar het recept: jambalaya met garnalen en chorizo

Jambalaya met garnalen en chorizo