Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
tony chocolonely puurkoffietoffee

Vers van de pers: nieuwe sterke smaak van Tony’s Chocolonely & meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Nieuwe smaak Tony’s Chocolonely

Gek op de repen van Tony’s Chocolonely? Goed nieuws; er ligt weer een nieuwe smaak in het schap! Hij is gemaakt van 51% pure chocolade en goed gevuld met knapperige stukjes toffee en koffiebonen. Sterk spul dus, en ook nog eens helemaal vegan. Pluspunten voor het feit dat voor alle cacao- én koffiebonen in deze reep de boeren een hogere prijs betaald krijgen.

tony chocolonely puurkoffietoffee
Remy Martin

Rémy Martin viert feest

Rémy Martin, opgericht in 1724, viert dit jaar feest. Ter ere van het 300-jarige jubileum van het bekende cognachuis vinden er in 2024 diverse bijzondere activiteiten plaats zoals de Rémy Martin Bartender Academy-wedstrijd,  de opening van het historisch huis en de introductie van een unieke jubileumcollectie. Het cognachuis lanceert voor deze gelegenheid een limited edition en gloednieuwe cognac: Coupe 300e Anniversaire.

Heerlijke happen tijdens het EK!

De Oranjekoorts heeft ons te pakken en heel Holland zit vanaf de eerste groepswedstrijd massaal voor de buis. En dat merken ze bij Thuisbezorgd: zo plaatsten bij de aftrap van Nederland – Polen (15:00 uur) maar liefst 28% meer Nederlanders een bestelling dan op hetzelfde tijdstip een maand eerder. Leuk feitje: de absolute bestelkampioen van Nederland bestelde voor maar liefst € 470,- aan pizza’s, dürüm döner en andere voetbal hapjes.

Duik jij liever zelf de keuken in voor de wedstrijd? Ga dan EK burgers of een borrelplank bouwen. Of ons elftal nu gaat winnen of niet, aan het publiek zal het in ieder geval niet liggen..

Oranjetompouce: recepten voor koningsdag

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!