
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Nieuwe smaak Tony’s Chocolonely
Gek op de repen van Tony’s Chocolonely? Goed nieuws; er ligt weer een nieuwe smaak in het schap! Hij is gemaakt van 51% pure chocolade en goed gevuld met knapperige stukjes toffee en koffiebonen. Sterk spul dus, en ook nog eens helemaal vegan. Pluspunten voor het feit dat voor alle cacao- én koffiebonen in deze reep de boeren een hogere prijs betaald krijgen.


Rémy Martin viert feest
Rémy Martin, opgericht in 1724, viert dit jaar feest. Ter ere van het 300-jarige jubileum van het bekende cognachuis vinden er in 2024 diverse bijzondere activiteiten plaats zoals de Rémy Martin Bartender Academy-wedstrijd, de opening van het historisch huis en de introductie van een unieke jubileumcollectie. Het cognachuis lanceert voor deze gelegenheid een limited edition en gloednieuwe cognac: Coupe 300e Anniversaire.
Heerlijke happen tijdens het EK!
De Oranjekoorts heeft ons te pakken en heel Holland zit vanaf de eerste groepswedstrijd massaal voor de buis. En dat merken ze bij Thuisbezorgd: zo plaatsten bij de aftrap van Nederland – Polen (15:00 uur) maar liefst 28% meer Nederlanders een bestelling dan op hetzelfde tijdstip een maand eerder. Leuk feitje: de absolute bestelkampioen van Nederland bestelde voor maar liefst € 470,- aan pizza’s, dürüm döner en andere voetbal hapjes.
Duik jij liever zelf de keuken in voor de wedstrijd? Ga dan EK burgers of een borrelplank bouwen. Of ons elftal nu gaat winnen of niet, aan het publiek zal het in ieder geval niet liggen..

Onze tips

De ultieme chocolade-combinaties die je niet zag aankomen

Deze lekkere recepten maak je met de allerbeste tomaten van Mutti

Deze hoofdgerechten voor Pasen stelen de show

Zalm uit de oven: héél veel heerlijke recepten

Dit is hét ultieme paasmenu

Voorgerechten voor Pasen: 10x de lekkerste recepten

Pasta gorgonzola: 3x recepten met gnocchi

Dit zijn de lekkerste paastoetjes ooit
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.