
1. Chewy vegan chocolate chip cookies
Lees verder na de advertentie
Ook met een plantaardig dieet hoef jij jouw favoriete koekje niet te missen. Samen met Sabine van Oh My Foodness maakten we deze onweerstaanbare tussendoortjes.
2. Vegan tiramisu
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze voormalige foodies friend Merel ging de uitdaging aan en maakte van dit typisch Italiaanse toetje een heerlijk vegan nagerecht. Perfect als afsluiter na bruschetta en pasta.
3. Bananenbrood met citroenglazuur
Een vegan nagerecht of tussendoortje dat ook nog eens niet te zoet is: dit bananenbrood met citroenglazuur heeft het écht allemaal.
4. Vegan brownies
Heb je ze al gespot in ons maartnummer? Deze vegan brownies stelen de show op elk feestje én iedereen kan ervan smullen.
5. Baklavarolletjes
Ja, ook zonder roomboter en véél honing kun je baklava maken. Deze ingrediënten zijn makkelijk te vervangen door een plantaardig alternatief en dat doen we in dit recept dan ook maar al te graag.
Onze tips

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis

Wat eet je bij soep? 14x lekkere ideeën en recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Gnocchi: 15+ Italiaanse recepten

Borrelplank maken? Zo doe je dat in 3 simpele stappen

Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner

Paaslunch ideeën: zo zet jij de tafel vol lekkers
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.