Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Vegan brownies

5x vegan zoetigheden

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Voor een lekkere taart of cake heb je echt niet altijd koemelk of eieren nodig. Geloof je ons niet? Nadat je een van deze vegan nagerechten hebt gemaakt wel!

1. Chewy vegan chocolate chip cookies

Ook met een plantaardig dieet hoef jij jouw favoriete koekje niet te missen. Samen met Sabine van Oh My Foodness maakten we deze onweerstaanbare tussendoortjes.

homemade margarine vegan chewy chocolate chip cookies

2. Vegan tiramisu

Onze voormalige foodies friend Merel ging de uitdaging aan en maakte van dit typisch Italiaanse toetje een heerlijk vegan nagerecht. Perfect als afsluiter na bruschetta en pasta.

vegan tiramisu

3. Bananenbrood met citroenglazuur

Een vegan nagerecht of tussendoortje dat ook nog eens niet te zoet is: dit bananenbrood met citroenglazuur heeft het écht allemaal.

vegan bananenbrood

4. Vegan brownies

Heb je ze al gespot in ons maartnummer? Deze vegan brownies stelen de show op elk feestje én iedereen kan ervan smullen.

Vegan brownies

5. Baklavarolletjes

Ja, ook zonder roomboter en véél honing kun je baklava maken. Deze ingrediënten zijn makkelijk te vervangen door een plantaardig alternatief en dat doen we in dit recept dan ook maar al te graag.

vegan baklava rolletjes

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!