1. Vegan aardappel-chilischotel

Gaz Oakley reserveerde in zijn boek een plekje voor deze overheerlijke aardappel-chilischotel van zijn vader en dat is niet voor niets. Gaz: “De veganistische ovenschotel die mijn vader altijd maakt, doet me denken aan thuis en mijn familie, en moest gewoon in dit boek. Het is een eiwitrijk gerecht dat je prima van tevoren kunt maken.”

Vegan 100_p.133_Dad's Chilli Bake

2. Tortillasoep

Dit recept van Shannon en Mo komt met een waarschuwing: “Als je voor het eerst iets uit dit boek gaat koken, is het misschien verstandig om niet met dit recept te beginnen. Het risico bestaat namelijk dat je niets anders meer wilt. Deze soep is verslavend lekker en van een nachtje in de koelkast wordt hij alleen maar lekkerder.” Wij doen het stiekem toch en eten nu de hele week tortillasoep.

Eat Vegan_p76_SD_Tortilla_Soup

3. Vegan chocolade-karamelrepen met amandel & pretzels

Zin in zoet! We got you covered. Gaz: “Rijk en overheerlijk. Deze karamelrepen zijn 100% rauw (zonder de pretzels) en bevatten alleen natuurlijke suikers, maar ze zijn nog altijd een traktatie. Dadels zijn een geweldige bron van energie en rijk aan vezels, calcium en ijzer, en nog veel meer.”

Hier vind je nog meer heerlijke vegan recepten

Vegan chocolade-karamelrepen met amandel & pretzels