
1. Vegan aardappel-chilischotel
Lees verder na de advertentie
Gaz Oakley reserveerde in zijn boek een plekje voor deze overheerlijke aardappel-chilischotel van zijn vader en dat is niet voor niets. Gaz: “De veganistische ovenschotel die mijn vader altijd maakt, doet me denken aan thuis en mijn familie, en moest gewoon in dit boek. Het is een eiwitrijk gerecht dat je prima van tevoren kunt maken.”
2. Tortillasoep
Dit recept van Shannon en Mo komt met een waarschuwing: “Als je voor het eerst iets uit dit boek gaat koken, is het misschien verstandig om niet met dit recept te beginnen. Het risico bestaat namelijk dat je niets anders meer wilt. Deze soep is verslavend lekker en van een nachtje in de koelkast wordt hij alleen maar lekkerder.” Wij doen het stiekem toch en eten nu de hele week tortillasoep.
3. Vegan chocolade-karamelrepen met amandel & pretzels
Zin in zoet! We got you covered. Gaz: “Rijk en overheerlijk. Deze karamelrepen zijn 100% rauw (zonder de pretzels) en bevatten alleen natuurlijke suikers, maar ze zijn nog altijd een traktatie. Dadels zijn een geweldige bron van energie en rijk aan vezels, calcium en ijzer, en nog veel meer.”
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Borreltijd: 5x de lekkerste hapjes met kaas

Wrap it up: heerlijke recepten voor wraps met gehakt

Halve avocado bewaren? Zo voorkom je dat hij bruin wordt

La dolce vita: 5x klassieke Italiaanse desserts

Minestronesoep: 7x de lekkerste recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Valentijnsdag redden? Haal deze valentijnsproducten uit de supermarkt

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.