Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…

Profielfoto van JulieJulie van den Berg

Advertentie

Het is zover: de culinaire biografie van Herman den Blijker is verkrijgbaar. Een prachtig boek over zijn kookcarrière; hoe het begon tot waar hij nu staat. Daarnaast deelt hij klassieke recepten,  zoals je opa en oma ze serveerden, in een modern jasje. Wij vertellen je alles over zijn nieuwe boek, inclusief recepten!

Herman den Blijker

Topchef Herman den Blijker, wie kent hem niet? Hij is een van de bekendste en succesvolste tv-koks in Nederland. Geboren en getogen in Rotterdam, waar hij op zijn veertiende al voor het eerst in de keuken stond. Inmiddels heeft hij meerdere restaurants opgezet en presenteerde hij verschillende tv-programma’s. Momenteel heeft hij samen met zijn compagnon Nick de Kousemaeker restaurant ‘Goud’ én heeft hij nu een nieuw boek geschreven: ‘Herman kookt terug‘, in opvolging van eerdere kookboeken, zoals ‘Vlees!‘ en ‘Herman over bonen‘.

Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Herman kook terug

Dit is niet zomaar een boek, en eigenlijk ook niet zomaar een kookboek. Het is namelijk een culinaire biografie over de carrière van Herman. Waar hij is begonnen op zijn veertiende, wie hij toen heeft gesproken, wat hij heeft geleerd om uit te groeien tot zo’n goede chefkok en wat hij tot nu toe allemaal heeft bereikt. Natuurlijk deelt hij ook heerlijke recepten; klassieke recepten in een modern jasje.

Herman: “Dit boek draait vooral om de hitte in de keuken, vanaf de leeftijd dat ik doorkreeg wat eten wel en niet moest zijn. Ik ben inmiddels zo’n beetje 50 jaar kok. Het leek me een goed idee om al die jaren door een koksbril te laten zien. Zo krijgt de lezer ook een beeld van de evolutie van de Nederlandse (restaurant) keuken. Met alle bijbehorende gerechten vanaf de jaren zestig tot nu.”

Herman kookt terug

€ 32,99
Herman kookt terug

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Favoriete recepten

Herman den Blijker heeft door de jaren heen natuurlijk talloze recepten gemaakt. Niet alleen voor zijn restaurants, maar ook voor zijn eerdere kookboeken. Deze lopen uiteen van vegetarisch tot vlees tot vergeten groenten. Zo heeft hij heerlijke recepten met bonen, de perfecte hutspot en leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Benieuwd? Dan hebben wij goed nieuws want wij mogen drie heerlijke recepten uit zijn nieuwe boek met jullie delen. Dat smaakt naar meer, toch?

Gravad lax Herman den Blijker

Gravad lax

Gravad lax met een moderne twist. Herman maakt hier een chique variant op een klassiek recept. Een simpel gerecht waar je gegarandeerd indruk mee maakt op je gasten.

Naar het recept
Kippenborst met kippenroomjus Herman den Blijker

Kippenborst met kippenroomjus

Een recept uit het boek van Herman den Blijker: ‘Herman kookt terug’. Een culinaire biografie over zijn carrière als kok. Interessant én lekker! Probeer zijn moderne variant op dit klassieke gerecht.

Naar het recept
Creme Brulee Herman den Blijker

Crème brûlée

Dit dessert is altijd goed. Smeuïg van binnen, krokant van buiten. Probeer Herman zijn recept en je weet zeker dat je een overheerlijke afsluiter van het diner op tafel zet.

Naar het recept

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!