Kookboeken Moederdag

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om haar eens flink te verrassen. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dit zijn de mooiste kookboeken om cadeau te geven!

De makkelijke bakplaat

Houdt jouw moeder van simpel & snel en wil ze liever niet uren in de keuken staan? Dan is dit het boek voor haar! In het nieuwe kookboek “De makkelijke bakplaat” van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten waarbij de oven het meeste werk doet. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding.

De makkelijke bakplaat

Bestel nu dit boek:

De makkelijke bakplaat
€24,99

Groenten

Ik geloof niet dat er moeders zijn die er niet op hameren dat hun kroost meer groente binnen moet krijgen. Om dat gemakkelijker te maken heeft Mari Maris een prachtig boek gemaakt met groenten in de hoofdrol. Dit boek is voor iedereen die weleens groenten eet en staat vol met inspiratie & uitgebreide basiskennis. We deelden al eerder een paar heerlijke recepten uit dit fantastische boek!

Groenten

Bestel nu dit boek:

Groenten
€46,99

Fast, fresh, simple

Zoals de naam al doet vermoeden is dit het perfecte kookboek voor alle moeders die snelle, verse en simpele maaltijden op tafel willen zetten. Culinair icoon Donna Hay deelt meer dan 160 snelle recepten vol verse smaken en simpele achter-de-handjes voor elke dag en iedere gelegenheid.

Fast, fresh, simple

Bestel nu dit boek:

Fast, fresh, simple
€15,00

Home Made Basics

‘Home Made Basics’ is een kookboek dat eigenlijk niet in je boekenkast mag ontbreken. Het is echt zo’n boek dat van zelf koken een feestje maakt. Of je nu veel of weinig ervaring hebt en jong of oud bent, dit kookboek is voor iedereen geschikt. Het thema van het boek is ‘Home Made’, dus de dressing over je salade, de ketchup bij je krokante kip en het deeg van je pizza maak je met Yvette allemaal lekker zelf. Dat is niet moeilijk, maar geeft wel heel veel voldoening. Of zoals Yvette zou zeggen: ‘Een immens trots gevoel’.

Home Made Basics

Bestel nu dit boek:

Home Made Basics
€34,99

Moeten, mogen & uitsloven

Wanneer je moeder en jij beide graag in de keuken staan, mag je dit boek eigenlijk niet missen. “Moeten, mogen & uitsloven” is een intiem boek gemaakt door vader en kind. In dit boek vind je zestig eerlijke en niet al te moeilijke recepten. Jong versus oud, nieuw versus traditioneel. Van snelle maaltijden – wanneer er gekookt moet worden – tot iets uitgebreidere gerechten – voor als er meer tijd is – wanneer er gekookt mag worden.

Moeten, mogen & uitsloven

Bestel nu dit boek:

Moeten, mogen & uitsloven
€29,99

Italiaanse kookboeken

Meer over kookboeken? Bekijk hier al onze tips, artikelen en recepten uit de beste kookboeken!