Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Makkelijk & Vers - Brenda Kookt

Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Herken je dat? Eindeloos op zoek naar dat ene kookboek waaruit je élk recept wilt maken. Wij inspireren je! Op onze redactie staat een grote boekenkast, gevuld met honderden kookboeken. Daardoor weten we als geen ander welke kookboeken niet mogen ontbreken bij jou thuis. Elke week kiezen we er eentje uit en vertellen we je alle ins & outs.

Makkelijk & Vers

Brenda Hoff ken je waarschijnlijk wel van haar blog Brenda Kookt en Brenda Kookt magazines. Nu komt ze met haar derde kookboek: Makkelijk & Vers. Vol makkelijke maaltijden voor elke dag, waar je het hele jaar door, ieder seizoen uit kookt.

Het boek staat boordevol recepten zoals we van Brenda gewend zijn: makkelijk om te maken met verse ingrediënten van de supermarkt om de hoek. Met variatietips voor vlees, vis of vegetarisch, waardoor er altijd wel een versie van het recept is dat jij lekker vindt. Van soepen en eenpansgerechten tot ovenschotels en pastamaaltijden. En uiteraard mag zoet niet ontbreken.

Makkelijk & Vers

€ 24,95
Makkelijk & Vers Brenda Kookt

Koken met de seizoenen

Het boek is ingedeeld in vier hoofdstukken op basis van de seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Zo vind je gemakkelijk een recept dat past bij de tijd van het jaar. Neem een pastasalade met asperges in de lente, een geroosterde kikkererwtensalade met tomaatjes en feta in de zomer en een tarte tatin van peer en karamel in de winter.

Wij hebben alvast drie favoriete recepten voor je uitgezocht, zodat je direct aan de slag kunt.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten uit Makkelijk & Vers:

Lentestamppotje met asperges

Lentestamppotje met asperges en spek

Asperges zijn dé ultieme voorjaarsgroente. Ze zijn daarom het ideale ingrediënt voor dit overheerlijke lentestamppotje.

Naar het recept
Gevulde courgette caprese met pesto

Gevulde courgette caprese met pesto

Tomaat, basilicum, mozzarella en pesto, een heerlijke combinatie die het dan ook super goed doet als vulling voor deze courgette caprese.

Naar het recept
Frisse gazpacho van komkommer en avocado

Frisse gazpacho van komkommer en avocado

Gazpacho is een ideaal soepje voor warme temperaturen. Deze keer maken we de gazpacho niet van tomaat maar van komkommer met avocado.

Naar het recept
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!