
Voor wie het heeft gemist: 5 Ingrediënten Mediterraan van Jamie Oliver is uit in Nederland! In een exclusief interview vertelt Jamie alles over zijn nieuwe boek, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en of er een vervolg komt…
Lees verder na de advertentie
Bakken met kardemom
Voor ons even geen citroentaartjes of frisse cheesecakes: dit najaar snakken we naar kruidige baksels die je een warm gevoel geven. We gaan bakken met kardemom!
Wil je eerst meer weten over kardemom? Lees dan de blog wat is kardemom en wat kun je ermee?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Begin je dag met deze heerlijke pannenkoek uit de oven. Hierdoor wordt hij mega-luchtig. Samen met de peer is dit smullen geblazen.
Vernoemd naar de donkere dagen in New York is deze taart ongeveer het beste wat chocolade je ooit gaat bieden. Met drie (ja, drie!) lagen cake ga je heel veel harten veroveren. Dit is bakken met kardemom op zijn best! Delen mag, maar hoeft natuurlijk niet…
Perfect voor bij je high tea of als je hoge ogen wilt gooien bij de rest van het gezin. Wedden dat iedereen deze heerlijke rolletjes wil proberen? Duik snel de keuken in!
Lees ook: Weekendbaksels: 5x bakken met abrikozen
Deze bessentaart met crumble is alles waar je zin in hebt op een koude, natte dag. Trek dat natte pak uit, hijs jezelf in je joggingpak en nestel op de bank met crumblepie! Hou je van crumbles? Bekijk eens dit heerlijke lijstje!
5. Semlor
Haal met dit recept een stukje Zweden in huis. Semlor is een typisch Zweeds koffiebroodje dat je moet bakken met kardemom. Doe ons er nog maar eentje! Lekker voor een zondags ontbijtje (op bed), of voor bij de koffie natuurlijk.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven

Dit is waarom iedereen massaal flatbread in huis haalt
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.