Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
#stovember: pompoenstoof met groene kool

Dit maakten jullie met #stovember

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Samen met Tefal vieren we deze maand #stovember! De lekkerste recepten, de beste tips en de leukste winacties; alles komt voorbij. Tijd om eens te delen wat jullie allemaal aan het koken zijn deze maand!

We zien de lekkerste gerechten voorbij komen op social media, en ook nog eens de mooiste foto’s. Natuurlijk is het veel leuker om al dit lekkers te delen! Vandaar dat we hier de lekkerste gerechten onder elkaar zetten die jullie hebben gemaakt afgelopen maand. We werken het lijstje steeds bij. Oftewel, tot aan het eind van de maand kan je nog al je stoofgerechten delen met #stovember en #iamfoodies! De lekkerste resultaten delen we uiteraard in dit artikel.

Sucadevlees met appelstroop

Dit stoofvlees ziet er onweerstaanbaar lekker uit! Deze kwamen we tegen op Instagram bij @jackie_nachtegaal. Mooie herfstkleuren in een pan, wat wil je nog meer?! Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw stoofpotjes. Deel je ze met #stovember en #iamfoodies?

Stoofpotje met kip kerrie

Deze stoof zagen we voorbij komen bij @doorne_bos. Een heerlijke stoof met kip, kerrie en rijst. De geuren komen ons tegemoet door het beeldscherm, dit móét wel lekker zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @doorne_bos

Short ribs in rozemarijn met #stovember

Marianne maakte dit heerlijke gerecht voor #stovember. Bekijk ‘m op haar Instagram @mariannescholten. Toen we dit gerecht op de redactie voorbij zagen komen liep het water ons spontaan in de mond. We kunnen ons voorstellen dat dit bij jou ook het geval is.

Stoofpotje met runderlappen

Deze heerlijke stoofpot zagen we voorbij komen bij @mwbroekate. Een goede combinatie wat ons betreft! Gestoofde runderlappen. Lekker mals en ideaal voor elk stoofgerecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @mwbroekate

Stoofpotje met bruin bier

We schreven al eerder over stoven met een slowcooker. Zowel een stoofpan als slowcooker hebben allebei voor- en nadelen. Eén ding staat vast, aan de smaak doet het niets af. Of je nu voor de slowcooker of stoofpan gaat, het resultaat is heerlijk. Zo ook met dit stoofpotje van @slowcooker.mama!

Tagliatelle met stoofvlees

Wist je dat pasta en stoofvlees heel goed samen gaan? Mals vlees dat wegsmelt op je tong in combinatie met heerlijke pasta en verse tomaten. Laat het wat dat betreft maar aan de Italianen over! Dat is vast ook wat @annie.meal dacht met dit heerlijke gerecht. Smullen met #stovember!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anniemeal (@annie.meal)

Vegetarische herfststoofpot

Judith van @myfoodblog_nl maakte een vegetarische variant van onze wildzwijnstoofpot. Een heerlijke stoof met onder andere pastinaak. Bovendien is dit op en top #stovember als je het ons vraagt. Het recept vind je overigens hier. Ga jij dit recept maken, bijvoorbeeld komend weekend?

Pompoenstoof met kip voor #stovember

Nandita van @the_spiced_chickpea maakte een twist op onze eigen pompoenstoof die we maakten voor #stovember. Deze pompoenstoof met kip ziet er niet alleen fantastisch uit, zo smaakt deze ook! Kortom, gegarandeerd succes als je dit gerecht op tafel zet wat ons betreft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nandita (@the_spiced_chickpea)

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!