
We zien de lekkerste gerechten voorbij komen op social media, en ook nog eens de mooiste foto’s. Natuurlijk is het veel leuker om al dit lekkers te delen! Vandaar dat we hier de lekkerste gerechten onder elkaar zetten die jullie hebben gemaakt afgelopen maand. We werken het lijstje steeds bij. Oftewel, tot aan het eind van de maand kan je nog al je stoofgerechten delen met #stovember en #iamfoodies! De lekkerste resultaten delen we uiteraard in dit artikel.
Lees verder na de advertentie
Sucadevlees met appelstroop
Dit stoofvlees ziet er onweerstaanbaar lekker uit! Deze kwamen we tegen op Instagram bij @jackie_nachtegaal. Mooie herfstkleuren in een pan, wat wil je nog meer?! Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw stoofpotjes. Deel je ze met #stovember en #iamfoodies?
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Dit bericht op Instagram bekijken
Een bericht gedeeld door Jackie Nachtegaal (@jackie_nachtegaal)
Stoofpotje met kip kerrie
Deze stoof zagen we voorbij komen bij @doorne_bos. Een heerlijke stoof met kip, kerrie en rijst. De geuren komen ons tegemoet door het beeldscherm, dit móét wel lekker zijn!
Short ribs in rozemarijn met #stovember
Marianne maakte dit heerlijke gerecht voor #stovember. Bekijk ‘m op haar Instagram @mariannescholten. Toen we dit gerecht op de redactie voorbij zagen komen liep het water ons spontaan in de mond. We kunnen ons voorstellen dat dit bij jou ook het geval is.
Stoofpotje met runderlappen
Deze heerlijke stoofpot zagen we voorbij komen bij @mwbroekate. Een goede combinatie wat ons betreft! Gestoofde runderlappen. Lekker mals en ideaal voor elk stoofgerecht.
Stoofpotje met bruin bier
We schreven al eerder over stoven met een slowcooker. Zowel een stoofpan als slowcooker hebben allebei voor- en nadelen. Eén ding staat vast, aan de smaak doet het niets af. Of je nu voor de slowcooker of stoofpan gaat, het resultaat is heerlijk. Zo ook met dit stoofpotje van @slowcooker.mama!
Dit bericht op Instagram bekijken
Een bericht gedeeld door Slowcooker en Sous Vide (@slowcooker.mama)
Tagliatelle met stoofvlees
Wist je dat pasta en stoofvlees heel goed samen gaan? Mals vlees dat wegsmelt op je tong in combinatie met heerlijke pasta en verse tomaten. Laat het wat dat betreft maar aan de Italianen over! Dat is vast ook wat @annie.meal dacht met dit heerlijke gerecht. Smullen met #stovember!
Vegetarische herfststoofpot
Judith van @myfoodblog_nl maakte een vegetarische variant van onze wildzwijnstoofpot. Een heerlijke stoof met onder andere pastinaak. Bovendien is dit op en top #stovember als je het ons vraagt. Het recept vind je overigens hier. Ga jij dit recept maken, bijvoorbeeld komend weekend?
Dit bericht op Instagram bekijken
Een bericht gedeeld door Judith • foodblog • recepten (@myfoodblog_nl)
Pompoenstoof met kip voor #stovember
Nandita van @the_spiced_chickpea maakte een twist op onze eigen pompoenstoof die we maakten voor #stovember. Deze pompoenstoof met kip ziet er niet alleen fantastisch uit, zo smaakt deze ook! Kortom, gegarandeerd succes als je dit gerecht op tafel zet wat ons betreft.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Bestel nu Foodies Italië mét gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.