
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten. Psst.. dit is het ultieme Vaderdagcadeau!
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Het ultieme vaderdagcadeau
Chocolademerk De Bonte Koe en Crisp slaan dit jaar de handen ineen om alle vaders te verrassen met handgemaakte bonbons in zes smaken, een nieuwe melkchocoladereep met marshmallow-vulling, en als kers op de taart: een ‘remake’ van de sensationele pistache Künefe-reep in een tijdelijke ijsvariant. Daar smelt elke vader van, toch? Mét een meegeleverde kleurplaat-wikkel voor de lekkerste Vaderdagverrassing! Nu tijdelijk te bestellen via de Crisp-app.

Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

KitKat® introduceert chocoladerepen
De klassieke KitKats kennen wij allemaal wel en daarom komt het merk met gloednieuwe chocoladerepen. Deze repen combineren de iconische krokante wafel met een romige textuur en een opvallend marmer patroon. Zo zijn ze perfect om te delen! Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de smaken Double Chocolate, Hazelnut en Salted Caramel.
Groene bananen?
Groene bananen in het schap? Ja zeker, Chiquita lanceert samen met Albert Heijn een innovatie in het bananenschap: de Chiquita groen 5-pack. Deze introductie maakt deel uit van een bredere vernieuwing binnen de categorie, waaronder ook de Chiquita geel 5-pack valt – iets rijper dan normaal en perfect om direct van te genieten. Zo krijg je écht keuze en gemak: rijp voor nu, of groen voor later. De verpakkingen zorgen voor een langere houdbaarheid van de bananen.


Dineren op hoog niveau in de Efteling
In het Efteling Grand Hotel vind je vanaf 1 augustus twee nieuwe unieke restaurants. Bij Restaurant Mystique – waar niets is wat het lijkt – kunnen grote en kleine gasten vanaf 9 jaar een wonderlijke eetervaring op hoog niveau beleven onder leiding van de Brabantse chef Teun van Berlo, die eerder werkte bij onder andere De Lindehof in Nuenen. Enthousiast? Het restaurant is ook te reserveren voor bezoekers die geen hotel- of parkgast van de Efteling zijn.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Vacature: accountmanager Foodies

Wist je dat er thee groeit langs de Nederlandse snelweg?

Deze pizzeria behoort nu tot de beste van Europa

Dit is hét drankje voor je eindexamenfeest

Zomerhitte in huis? Zo maak je het jezelf makkelijk

World Verdejo Day: dit wil je meemaken

Top 50 van de zomer: de beste recepten

Heb jij deze nieuwe granolasmaken al geprobeerd?
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.