Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Chocolade en ijs van De Bonte Koe x Crisp Vaderdag

Dit is hét ultieme vaderdagcadeau!

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten. Psst.. dit is het ultieme Vaderdagcadeau!

Lees verder na de advertentie

Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het ultieme vaderdagcadeau

Chocolademerk De Bonte Koe en Crisp slaan dit jaar de handen ineen om alle vaders te verrassen met handgemaakte bonbons in zes smaken, een nieuwe melkchocoladereep met marshmallow-vulling, en als kers op de taart: een ‘remake’ van de sensationele pistache Künefe-reep in een tijdelijke ijsvariant. Daar smelt elke vader van, toch? Mét een meegeleverde kleurplaat-wikkel voor de lekkerste Vaderdagverrassing! Nu tijdelijk te bestellen via de Crisp-app.

Chocolade en ijs van De Bonte Koe x Crisp Vaderdag

Tip!

Kitkat Chocoladerepen

KitKat® introduceert chocoladerepen

De klassieke KitKats kennen wij allemaal wel en daarom komt het merk met gloednieuwe chocoladerepen. Deze repen combineren de iconische krokante wafel met een romige textuur en een opvallend marmer patroon. Zo zijn ze perfect om te delen! Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de smaken Double ChocolateHazelnut en Salted Caramel.

Groene bananen?

Groene bananen in het schap? Ja zeker, Chiquita lanceert samen met Albert Heijn een innovatie in het bananenschap: de Chiquita groen 5-pack. Deze introductie maakt deel uit van een bredere vernieuwing binnen de categorie, waaronder ook de Chiquita geel 5-pack valt – iets rijper dan normaal en perfect om direct van te genieten. Zo krijg je écht keuze en gemak: rijp voor nu, of groen voor later. De verpakkingen zorgen voor een langere houdbaarheid van de bananen.

Groene en gele Chiquita bananen
Interieur van Efteling Grand Hotel - Restaurant-Bar Mystique

Dineren op hoog niveau in de Efteling

In het Efteling Grand Hotel vind je vanaf 1 augustus twee nieuwe unieke restaurants. Bij Restaurant Mystique – waar niets is wat het lijkt – kunnen grote en kleine gasten vanaf 9 jaar een wonderlijke eetervaring op hoog niveau beleven onder leiding van de Brabantse chef Teun van Berlo, die eerder werkte bij onder andere De Lindehof in Nuenen. Enthousiast? Het restaurant is ook te reserveren voor bezoekers die geen hotel- of parkgast van de Efteling zijn.

Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!